Δηλώσεις Σταύρου Παπασωτηρίου για την εκλογή του στην Π.Ε. Φλώρινας

22 Μαΐου 2023
10:30

Δηλώσεις Σταύρου Παπασωτηρίου, Νέα Δημοκρατία

«Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Φλώρινας. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, δεσμεύομαι ότι αυτή την καθαρή και ισχυρή εντολή θα την μετατρέψω σε έργο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Θα δικαιώσω την στήριξη και επιλογή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά μια απόλυτη και συντριπτική νίκη για τη Νέα Δημοκρατία.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επιλογή των πολιτών είναι η Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα, η πολιτική και οικονομική σταθερότητα.

Οι πολίτες ανταπέδωσαν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στο πρόσωπο μου και έχουμε ένα χρέος, με σεμνότητα και χωρίς έπαρση, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Θα δώσουμε μαζί τον επόμενο αγώνα, που ξεκινάει αύριο κιόλας, ώστε στις επόμενες εκλογές αυτό το οποίο αποφάσισαν ήδη οι πολίτες, την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, να επιβεβαιωθεί και στην κάλπη.

Προχωράμε μπροστά.

Σταθερά, Τολμηρά.»

Ένα σχόλιο

  • ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ) ΠΗΓΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.