Ευχαριστήριο του Κωνσταντίνου Μπαλιάκα, υποψήφιος βουλευτής με το κίνημα Νίκη στην Π.Ε. Κοζάνης

22 Μαΐου 2023
11:49

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που πιστέψαμε μαζί στο θαύμα. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στην Π.Ε. της Κοζάνης πήγαμε πολύ καλά όπως βλέπετε με ποσοστό 4,89% (4.559 ψήφους) αν συνυπολογίσουμε ότι δεν είχαμε:

✓ ούτε χρήματα
✓ ούτε ιδιαίτερη διαφήμιση
✓ ούτε προώθηση από το σύστημα
✓ ούτε διορισμένο κομματικό στρατό
✓ αλλά ούτε και ο δρόμος ήταν ανοιχτός και εύκολος, ιδιαίτερα με τη λάσπη που δεχθήκαμε τελευταία και δυστυχώς και “εκ των έσω” από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε.

Όμως, να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε πολύ καλά που βαδίζουμε.

Εφιστώ την προσοχή όλων σας.

Είδατε πολλοί “δύσπιστοι” ιδίοις όμμασι ότι η ΝΙΚΗ μπορεί να μπει με αξιώσεις στη Βουλή και μάλιστα αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική αντισυστημική δύναμη απέναντι σε αυτή την κατρακύλα που θέλουν να συνεχίσουν να μας ρίχνουν.

Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή, ενεργοποίηση όλων των καλοπροαίρετων ανθρώπων που αγαπάμε την Πατρίδα και τις πατροπαράδοτες αξίες μας, όλων όσων θέλουμε να σπάσουμε επιτέλους το απόστημα της γνωστής κομματοκρατίας-οικογενειοκρατίας. Σας καλώ να κάνουμε έναν ακόμη αγώνα όλοι μαζί να διαδώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της ΝΙΚΗΣ ακόμη περισσότερο από άκρη σε άκρη σε όλο το νομό Κοζάνης.

Σας το είπα και το εννοώ. Μη χάνετε την ελπίδα σας. Προσπαθώ και το ξέρετε όσοι με γνωρίζετε.

Έλληνες, το κεφάλι ψηλά! Μην αναλώνεστε σε μικρότητες και διχασμούς μεταξύ μας την ώρα που βγαίνει ξανά και ξανά το σύστημά τους κερδισμένο.

Η ΝΙΚΗ είναι κοντά!

Μπαλιάκας Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

17 σχόλια

  • Πάμε δυνατά για τις επόμενες εκλογές! Εσείς που ψηφίσατε άλλα μικρότερα κόμματα του ίδιου χώρου συσπειρωθείτε να βάλουμε τη Νίκη στη Βουλή!

  • Συγχαρητήρια σε όλους που υποστηρίζουν το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.Σας παρακαλώ στις εκλογές του Ιουνίου να το στηρίξετε. Στηρίζετε το Μέλλον της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδας.

  • Αν κοινητοποιηθειτε…λίγο καλύτερα στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο..θα μπείτε στην Βουλή. Στην Βόρεια Ελλάδα..τα πήγατε εξαιρετικά

  • Μπράβο Κωνσταντίνε! Ψηλά το κεφάλι με ελπίδα ! Η χώρα έχει ανάγκη από καθαρούς εντιμους και αμολυντους ανθρώπους όπως είσαι εσύ που σε ξέρουμε εμείς που σε γνωρίζουμε. Ανθρώπους που στα δύσκολα σε βοηθανε! Ανθρώπους που είναι μακρυά από την βρώμικη και λερωμένη πολιτική.. Συνεχίστε, είμαστε μαζί σας!

  • Μπράβο σας! Ανάλογα με τα “όπλα” που είχατε κερδίσατε την μάχη και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσετε και τον πόλεμο και θα μπείτε στην βουλή…με μεγαλύτερο από το 3% εάν και εφόσον δούμε καθαρά εμείς οι Έλληνες ποια είναι η πραγματική αξία σας.
    Καλύτερη συνέχεια λοιπόν με το κεφάλι μπροστά και το κούτελο καθαρό!!!!!!!!

  • Η αρχή έγινε. Η ΝΙΚΗ έκανε δυναμική εμφάνιση και ανάγκασε τα συστημικα μέσα ενημέρωσης και τη διεφθαρμένη πολιτική νομενκλατούρα να ασχοληθεί μαζί της. Καλή δύναμη σε όλους εσάς Κώστα που δώσατε προοπτική και νόημα στην ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Οψόμεθα. Τα καλύτερα έπονται.

  • Άντε ρε παιδιά μια προσπάθεια ακόμη. Αν νομίζετε πως κάτι διαφορετικό μπορεί να γίνει, κάτι να αλλάξει σε τούτο τον τόπο, ας κάνουμε το βήμα για το διαφορετικό. Μόνο 4.700 ψήφοι (Πανελλαδικά) έλειψαν για την έκπληξη του 3%. Δυναμικά για μία ακόμη αναμέτρηση. Νομίζω πως αξίζει να τους εμπιστευτούμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.