Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Με βαθιά συγκίνηση, σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας καλώ να δώσουμε ακόμη μια μάχη για να είμαστε πάλι νικητές με ισχυρή ΝΔ”

22 Μαΐου 2023
17:38

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής του ελληνικού λαού με τη Νέα Δημοκρατία, τη μόνη πολιτική δύναμη που έχει την εμπειρία και τη βούληση να χτίσει την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε όλοι.

Είναι μια ιστορική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των πολιτών, βαδίζοντας μπροστά, με γνώμονα το συμφέρον όλων των Ελλήνων.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε πολίτη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που με τίμησε με την ψήφο του, ενισχύοντας περαιτέρω την προσπάθειά μας και να δεσμευτώ ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του στο ακέραιο.

Έχουμε μπροστά μας άλλη μια εξίσου σημαντική αναμέτρηση και καλώ όλες και όλους να είμαστε πάλι παρόντες για να επισφραγίσουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την ισχυρή εκπροσώπηση στο κέντρο των αποφάσεων, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Με βαθιά συγκίνηση, σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας καλώ να δώσουμε ακόμη μια μάχη για να είμαστε πάλι νικητές με ισχυρή ΝΔ και ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τον τόπ

ο μας.

 

38 σχόλια

  • Μη χαίρεσαι πολύ. Έρχεται ο Ανδρουλάκης για να επανέλθει η τάξη στο κέντρο. Ελπίζω να μην έρθει με τρένο.

    • Ο Ανδρουλάκης του Μαλούτα; Ο φίλος του Μιχάλη που όρισε αντιδήμαρχο τον ιδιαίτερο γραμματέα του…που συνεργάζεται με τον Παπαθανασίου και τον Αμανατίδη…που συνεργάζεται με τον δεξιό Σημανδρακο…

  • Το γραφείο Αμανατιδη που είναι να σπέρνει ίντριγκες τωρα;Έπρεπε να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ είχε ελπίδες να βγει

    • Τι δεν καταλαβαίνεις? Στις επόμενες εκλογές με λίστα η ΝΔ θα βγάλει σίγουρα 2 έδρες και μπορεί και τρίτη. Οπότε ο Παπαδόπουλος εκλέγεται.Περαστικά

  • Συγχαρητήρια Μιχάλη, έδωσες έναν δυσκολο αγώνα μέσα σε κλίμα έντονου εσωκομματικού ανταγωνισμού και φορτισμένου συναισθηματικά. Το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Ας όψεται το εκλογικό σύστημα…

      • ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
        ΤΟ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΙΑ
        ΤΕΜΠΗ , ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
        ΜΠΡΑΒΟ

  • Μιχάλη το 2019 είχες 9.600 σε ψιφους το 2023 Στις 21 Μάι είχες 12.500 ψήφους εντέλει εσύ έχασες η κέρδισες επισεις είσαι ακόμη υφυπουργός μέχρι τον Ιούνιο και μετά τίς εκλογές στις 25 Ιουνίου θα είσαι μπροστά θα είσαι υπουργός και όχι υφυπουργός εύγε Μιχάλη για την εκλογική σού πορεία

      • Ο κ. Παπαδόπουλος δεν υπήρξε ποτέ υπουργός! Υφυπουργός ήταν! Τώρα σε αυτές τις εκλογές δεν είναι ουτε βουλευτής, αφού ο μονος που εκλέχθηκε είναι ο κ. Κωνσταντινιδης! Καλό θα είναι να αναφέρουμε τους ανθρώπους με τον τίτλο που έχουν, και να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Αλλά τι να περιμένει κανεις όταν ο ιδιος ο κ. Παπαδόπουλος, στο ευχαριστήριο μήνυμα που έστειλε γραφεί ότι είναι υφυπουργός…

  • Βρόμικος πολιτικός …. Έκανε υπόγειο πόλεμο στους ανταγωνιστές του… δε ξέρω εάν τ έχει καταλάβει αλλά είναι εκτός βουλής μέχρι τις 25/6… ένα τίποτα με γυαλιά

    • Άσχετο …δεν υπάρχει Βουλή μέχρι τότε …υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση…μπεεεε. Βρήκατε όλοι ένα πληκτρολόγιο και γράφετε οτι μ@@@ σας κατέβει ..

  • Μετά τις ψήφους και την 2η θέση πρέπει να ξαναμπεί από τον Μητσοτάκη υφυπουργός μεταφορών με υπουργό τον καρσμανλη

  • Συγχαρητήρια!!!!
    Υφυπουργός μεταφορών……
    ….. καί Κοζάνη χωρίς μεταφορές,
    χωρίς δρόμους, σιδηροδρόμους
    καί μεταφορικά μέσα !!!!

    Περαστικά μας!!!

  • Υπουργέ σε θέλουμε. Σε ψηφίσαμε και την επόμενη είσαι μέσα στη βουλή. Κάποιοι δεν μπόρεσαν να σε εκτοπισουν.

  • ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 3.000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2019,ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!

  • Συγχαρητήρια Μιχάλη! Αν και δεν έκανες τίποτα απολύτως ο λαός σε εμπιστεύτηκε για τη 2η θεση! Δεν φταις εσύ αλλά ο λαός που σε ψηφίζει…

  • Οι πολίτες της χώρας εξακολουθούν να επιβρβευουν με την ψηφο τους τους ιντριγκαδόρους και τις υπόγειες διαδρομες. Οσοι εργάζονται και προσφέρουν είναι ατυχείς.

  • Για ολα φταίει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ………? αυτο είναι το σύνθυμα σας…. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ηταν είναι και θα είαναι ΕΝΕΡΓΟΣ για όλα και για όλους.Τους εαυτούς σας δείτε και αφήστε τον να κάνει την δουλεία που επιλέγουν οι πρωθυπουργοί του εδω και τόσα χρόνια.Για να τον επιλέγουν κάτι ξέρουν.

  • Συγχαρητήρια Μιχάλη!!!
    Και όλοι αυτοί που σε ψήφιζαν και πλεον έχουν στραφεί εναντίον σου γιατί όπως είπαν δεν τους βόλεψες να πανε στο διάολο!!
    Γι αυτό δεν θα παμε ποτε μπροστά. Γιατί ο καθένας κοιτάει τον κωλο του!!
    Είσαι τεράστιος
    Λυπάμαι για το κράξιμο που σου έριξαν στα Τέμπη καθώς δεν είναι δική σου αρμοδιότητα αλλά των ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.