Eυχαριστήριο Γιώργου Δακή

23 Μαΐου 2023
09:50

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, τιμώντας το δημοκρατικό πολίτευμα. Η εμπιστοσύνη και η καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μάς γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και αισιοδοξία για το αύριο. Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους και δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα για το αύριο του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιώργος Δακής
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης

4 σχόλια

  • Μπράβο σας κύριε Δακή που ευχαριστείτε και εμάς που σας ψηφίσαμε αλλά και χαιρεστε για την νίκη της παράταξή μας την ώρα που άλλοι σκάνε μόνο για την εκλογή τους. Οι πραγματικοί νεοδημοκράτες δεν κρύβονται ανεξαρτήτου αποτελέσματος προσωπικού.

  • Α ρε Γιώργο , γιατί να μην κατέβαινες για δήμαρχος ? Το λέγανε τόσοι και τόσοι. Τωρα ειναι αργά.
    Πάντως ειςαι αξιοπρεπής αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας

    Υγ: ο μητροπολίτης με υο φεύγα φεύγα σε ανέβασε στα μάτια μου…γιατί με το θα ειςαι πρώτος στον τελικά τρίτο καταλάβαμε όλοι

  • Αυτός είναι λαος της ΚΟΖΑΝΗΣ!
    Δεν αξίζει κανείς έντιμος και γνωστής να ασχολείται
    Με τα κοινά…Καληνύχτα!

  • Αγαπητέ μου Φίλε Γιώργο.
    Όποιος σε αγαπάει σε ψήφισε μονοσταυρία.
    Αυτοί πού σε χάιδεψαν τα αυτιά ψήφιζαν Στάθη και Γιώργο.
    Ήθελαν να τα έχουν καλά και με τούς δύο έτσι δεν είναι Γιώρ Άρη Κωστάκη κ.λ.π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.