Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Ο Δήμος μας ομορφαίνει ο Δήμος μας αλλάζει προς το καλύτερο”

23 Μαΐου 2023
10:28
….
✅Οι ασφαλτοστρώσεις που είχαν να γίνουν πολλά χρόνια τις ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια από το Τρανόβαλτο που ήταν “βομβαρδισμένο” συνεχίσαμε με την ασφαλτόστρωση προς τον Άγιο Χριστόφορο μετά ασχοληθήκαμε με τους λασπόδρομους μέσα στα Σέρβια διορθώσαμε δρόμους από τους Λαζαράδες μέχρι τα Λεύκαρα κλείσαμε λακκούβες παντού στο Δήμο και σήμερα ήρθε η ώρα του Πλατονορέματος που είχε τεράστιο πρόβλημα με τις λακκούβες.
✅Σε λίγες μέρες τελειώνει το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ μετά το αρδευτικό Σερβίων στον κάμπο των Σερβίων και είναι 14Κm ασφαλτοστρώσεων από το Πλατονόρεμα μέχρι τις Γούλες.
✅Σε απόλυτη συνεργασία με την περιφέρεια μας και με χρηματοδότηση 15% του Δήμου έγιναν ο δρόμος Σέρβια Λάβα Πλατανόρεμα τελείωσε η πρώτη φάση ασφαλτοστρώσεων σε τοπικές επιχειρήσεις στο Λιβαδερό κάμπο Σερβίων είναι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα 165Κm ασφαλτοστρώσεων και χαλικοστρώσεων στις περισσότερες κτηνοτροφικές μονάδες του Δήμου μας ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο δρόμος Ελάτης Δεσκάτης στη Βουνάσα έργο της απόλυτης συνεργασίας Δήμου περιφέρειας.
✅Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Νεράιδας Λευκάρων είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως μετά την υπογραφή σύμβασης που θα γίνει οσονούπω.
✅Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσουμε τα χρήματα για ασφαλτοστρώσεις που πάρθηκαν από την διάσπαση του Δήμου και τα χρήματα που πάρθηκαν από το υπουργείο υποδομών και μεταφορών όπως και χρήματα το τοπικού πόρου ανάπτυξης.
🎯Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο που μας έχει αναθέσει ο λαός του Δήμου μας και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της τετραετίας ο Δήμος μας θα έχει ένα ικανοποιητικό οδικό δίκτυο εντός όλων των οικισμών μας.

8 σχόλια

  • Ειδικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πιο όμορφος από ποτέ δήμαρχε όχι μόνο ο δήμος αλλά όλος ο νομός…με τζαμακια με φουρφουρια χωρίς γέφυρα η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο άιντε ρε χαιντε !!!

  • Κλείσατε λακκούβες κ. Δήμαρχε! Πασαλείμματα αν εννοείτε τον επαρχιακό δρόμο για τα Ίμερα. Στη τ.κοινότητα Ιμέρων έχετε περπατήσει το δρόμο φαντάζομαι και γνωρίζεται την κατάστασή του ή μήπως ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει στη ΔΕΗ στο δήμο ή στην Περιφέρεια.

  • Στα Σέρβια η κατάσταση των δρόμων είναι επιεικώς απαράδεκτη. Για να προσεγγίσει ο δημότης το Δημαρχείο η το ΚΕΠ είτε από την Αγία Κυριακή είτε από Αγίας Θεοδώρας είναι δύσκολο. Στη φωτιά που κάηκε το Δημαρχείο τα οχήματα για να επιχειρήσουν δεν είχαν εύκολη πρόσβαση.
    Σίγουρα όλα αυτά είναι γνωστά στον Δήμο και μακάρι να διορθωθούν.
    Τα Σέρβια είχαν χρόνια να δούνε έργα και νοικοκυροσύνη.
    Μπράβο Κ. Ελευθερίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.