
Οι ασφαλτοστρώσεις που είχαν να γίνουν πολλά χρόνια τις ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια από το Τρανόβαλτο που ήταν “βομβαρδισμένο” συνεχίσαμε με την ασφαλτόστρωση προς τον Άγιο Χριστόφορο μετά ασχοληθήκαμε με τους λασπόδρομους μέσα στα Σέρβια διορθώσαμε δρόμους από τους Λαζαράδες μέχρι τα Λεύκαρα κλείσαμε λακκούβες παντού στο Δήμο και σήμερα ήρθε η ώρα του Πλατονορέματος που είχε τεράστιο πρόβλημα με τις λακκούβες.
Ειδικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πιο όμορφος από ποτέ δήμαρχε όχι μόνο ο δήμος αλλά όλος ο νομός…με τζαμακια με φουρφουρια χωρίς γέφυρα η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο άιντε ρε χαιντε !!!
Κλείσατε λακκούβες κ. Δήμαρχε! Πασαλείμματα αν εννοείτε τον επαρχιακό δρόμο για τα Ίμερα. Στη τ.κοινότητα Ιμέρων έχετε περπατήσει το δρόμο φαντάζομαι και γνωρίζεται την κατάστασή του ή μήπως ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει στη ΔΕΗ στο δήμο ή στην Περιφέρεια.
Τα κλειδιά του δημαρχείου σε ποιον τα παρέδωσε θα μας πει?
Τα κλειδιά,πού είναι τα κλειδιά;
Ή ασφαλτόστρωση στο Λιβαδερό έγινε από την περιφέρεια
Στα Σέρβια η κατάσταση των δρόμων είναι επιεικώς απαράδεκτη. Για να προσεγγίσει ο δημότης το Δημαρχείο η το ΚΕΠ είτε από την Αγία Κυριακή είτε από Αγίας Θεοδώρας είναι δύσκολο. Στη φωτιά που κάηκε το Δημαρχείο τα οχήματα για να επιχειρήσουν δεν είχαν εύκολη πρόσβαση.
Σίγουρα όλα αυτά είναι γνωστά στον Δήμο και μακάρι να διορθωθούν.
Τα Σέρβια είχαν χρόνια να δούνε έργα και νοικοκυροσύνη.
Μπράβο Κ. Ελευθερίου.
ΠΟΙΟ ΔΗΜΡΑΧΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ;;;;;ΜΕΧΨΡΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
Τα κλειδιά ξέχασε να τα δώσει; Ή είναι κι αυτό σαν αυτά που μας λέει εδώ και 4 χρόνια;;