Eυχαριστήριο Έλενας Τσιρνάρη

24 Μαΐου 2023
07:56

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου, όσες και όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους καθώς για εμένα δεν ήταν απλά μια ψήφος ή σταυρός προτίμησης. Γι’ αυτό και οφείλω να σας ομολογήσω ότι η συγκίνηση και ταυτόχρονα η χαρά ήταν μεγάλη.

Ειδικά, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου καθώς η άμεση ανταπόκρισή και η στήριξη τους συνέβαλλαν καθοριστικά στο αποτέλεσμα. Είμαι ευγνώμων για τον κάθε έναν από εσάς γιατί μου αποδείξατε τι σημαίνει να είσαι μέρος αυτής της ομάδας.

Θέλω, στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου, που φέτος καταφέραμε το ΠΑΣΟΚ να αυξήσει  δυναμικά το ποσοστό του, καταλαμβάνοντας μια έδρα στο Νομό Κοζάνης. Έτσι, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο σε ρόλο πρωταγωνιστή. Οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν ξανά και σε τοπικό επίπεδο τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους! Γεγονός που μας δίνει ιδιαίτερη αισιοδοξία και για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Θέλω, επίσης, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους ανθρώπους που στάθηκαν βράχος δίπλα μου ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν αδύνατα για να μου θυμίζουν πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και το αύριο το κερδίζουν όσοι δε φοβούνται να αγωνιστούν!

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να πω πως σε μια εποχή που είναι τόσο διαδεδομένη η τάση απαξίωσης της πολιτικής και όσων ασχολούνται με αυτή, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη ανατρέποντας αυτό το σύστημα της πολιτικής που είναι συνώνυμο με τη λαμογιά και την αναξιοκρατία.

«Όταν γεννήθηκα μου έμαθαν δυο λέξεις.. Κερδίζω – Χάνω. Εγώ διάλεξα την πρώτη, η ζωή μου έδωσε τη δεύτερη.

Ευχαριστώ το Θεό που μου έμαθε και μια τρίτη.. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ»

Πτολεμαΐδα 24-05-2023

Με τιμή

Έλενα Τσιρνάρη

Υποψήφια Βουλευτής

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Π.Ε. Κοζάνης 

Ένα σχόλιο

  • Πάντως θα μπορούσατε να τους πάρετε και ένα τηλέφωνο προσωπικά για να τους ευχαριστήσετε. Θα ήταν πολύ ευγενικό από μέρους σας. Δεν είναι δα και τόσοι πολλοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.