kozan.gr: Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας, με θέμα «Ασφαλής Πολίτης», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/5 στην Κοζάνη (30 φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Μαΐου 2023
13:01

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσε με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ημερίδα Οδικής Ασφάλειας με θέμα «Ασφαλής Πολίτης». Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν ήταν:

 

α. «Οδική Ασφάλεια και Εκπαίδευση»,

β. «Άνθρωπος και Οδική Ασφάλεια»,

γ. «Οδική Ασφάλεια και Βιωματικές Μαρτυρίες»,

δ. «Μέσα Μαζικής Μεταφοράς & Οδική Ασφάλεια» και

ε. «Αυτοκίνητο και Οδική Ασφάλεια».

 

Επίσης παρουσιάστηκε η πιλοτική δράση για ανίχνευση και εντοπισμό άγριων ζώων επί του οδικού δικτύου και πλησίον αυτού, με χρήση θερμικής κάμερας και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

 

Ένα σχόλιο

  • Ο Κασαπίδης δεν μίλησε για την οδική ασφάλεια του δρόμου Κήπου – Καισαρειάς – Σερβίων που είναι γεμάτος καθιζήσεις;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.