Το 3ο ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει με χαρά την πρώτη θέση στον 7ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

Ένδεκα μαθητές του σχολείου μας δούλεψαν με προθυμία και φιλότιμο κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους, 2022-23 και πέτυχαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο η πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό, αλλά η διάθεση για συνεργασία, έρευνα και η ουσιαστικότερη γνωριμία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών έξω από τη σχολική αίθουσα.

Ως υπεύθυνος εκπαιδευτικός του προγράμματος θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, Τεμερτζίδου Ελισάβετ και Πασχαλίδου Πηνελόπη για τη συμμετοχή τους στη φετινή προσπάθεια, αλλά και στην πολύτιμη βοήθειά τους σε παλαιότερες εκδηλώσεις του σχολείου και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους μαθητές της Β΄ τάξης για την άψογη συνεργασία μας, Χατζή Οδυσσέα, Τριανταφύλλου Παναγιώτα, Τριανταφυλλίδου Δέσποινα, Στεργίου Νίκο, Φωτόπουλο Δημήτρη, Χαριτωνίδη Φρίξο, Τρευλόπουλο Σάκη, Χατζημανώλη Χαράλαμπο, Χατζηδάμο Παναγιώτη.

Ήταν χαρά και τιμή για μένα η συνεργασία μας πέρα από το καθιερωμένο μάθημα.

Επίσης, ευχαριστώ  τους συναδέλφους : Τερλίδη Μηνά και Παντελίδη Παντελή για τη συμμετοχή τους, όπως και τον Διευθυντή, κ. Κεχαγιά Χρήστο για τη συμβολή του στην προμήθεια του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού.

 

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός του προγράμματος,

Πελεκούδας Γεώργιος, ΠΕ02 Φιλόλογος