Συλλυπητήριο μήνυμα της Κοινότητας Ξηρολίμνης για τον 33χρονο Ιωάννη Κ. που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό τροχαίο δυστύχημα

26 Μαΐου 2023
06:30
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. της τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του, για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συγχωριανού Ιωάννη Κ.

«Έφυγε» στα ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη, όχι μόνο την οικογένειά του και τους συγγενείς του, αλλά και όλο το χωριό. Θερμά συλλυπητήρια, ευχές για κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

«Καλό ταξίδι, όμορφο παράδεισο να έχεις! Το αποτύπωμα σου θα μείνει πάντα εδώ!»

Ας ελπίσουμε, πως το θλιβερό αυτό περιστατικό, θα αποτελέσει την τελευταία πράξη στην τραγωδία της ασφάλτου.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του εν ειρήνη!

Δ.Σ. Κοινότητας Ξηρολίμνης

 

kozan.gr: 33χρονος ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που έχασε τη ζωή του, μετά από σύγκρουση με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της στροφής των διοδίων της Καλαμιάς Κοζάνης για την είσοδο στην Εγνατία Οδό (Φωτογραφία)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.