Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Πάνελ Διαβούλευσης Πολιτών την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.

26 Μαΐου 2023
09:05
Κανένα σχόλιο

 Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,  διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Πάνελ Διαβούλευσης Πολιτών την Τρίτη 23 Μαΐου 2023.

 Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου RRI -LEADERS, το οποίο υλοποιεί η ΠΕΔ μαζί με το Πανεπιστήμιο σε ένα ευρύ σύνολο 9 εταίρων από 5 χώρες, και είχε σκοπό να θέσει προς κρίση και αξιολόγηση σε απλούς πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας τα αποτελέσματα του προγράμματος. Αυτά αφορούσαν τη δημιουργία πολιτικών διακυβέρνησης της ενεργειακής μετάβασης, με βάση την Υπεύθυνη Έρευνα & Καινοτομία.

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 25 συμπολίτες μας, από όλα τα ηλικιακά και εκπαιδευτικά στρώματα και με βάση τη συμβολή τους, συνδιαμόρφωσαν τις πολιτικές που θα αποτελέσουν τα τελικά παραδοτέα του προγράμματος.

 Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της ΠΕΔ ΔΜ https://www.peddm.gov.gr/  ή την ιστοσελίδα του προγράμματος https://www.rri-leaders.eu/ .

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.