Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζανης καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους κατοίκους της Καλαμιας

26 Μαΐου 2023
12:00
Κανένα σχόλιο

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζανης καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους κατοίκους της Καλαμιας, σε εργαζόμενους και φοιτητές που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνας τους απέναντι στους πράσινους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για την τρομοκρατία των δυνάμεων καταστολής, την βία και τους τραμπουκισμους που εξαπέλυσαν, σε βάρος αυτών που διαμαρτύρονταν για την καταστροφή που προκαλείται από την επέλαση των πράσινων αρπακτικών.
Είναι πρόκληση και ντροπή η αστυνομία να υπερασπίζεται με υπερβάλλοντα ζήλο τα κέρδη της κάθε εταιρείας, και να χτυπάει το λαό.
Αναίτια και προκλητικά προχώρησαν σε 6 συλλήψεις με σκοπό να τρομοκρατήσουν το λαό. Μάταια όμως, τώρα θα νιώσουν την οργή μας.
Απαιτούμε άμεσα την απελευθέρωση των συλληφθέντων, να μην τολμήσουν να απαγγείλουν κατηγορίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.