kozan.gr: H απάντηση του Γ. Κασαπίδη στα “καρφιά” του Δημάρχου Βελβεντού για το θέμα της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων: “Όσοι είναι εκτός χορού πολλά τραγούδια λένε” (Βίντεο)

27 Μαΐου 2023
16:29

 

H απάντηση του Γ. Κασαπίδη στα “καρφιά” του Δημάρχου Βελβεντού για το θέμα της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων: “Όσοι είναι εκτός χορού πολλά τραγούδια λένε ορισμένοι.

19 σχόλια

  • Την Τρίτη μπορεί να ανοίξει η γέφυρα για τα μικρά ΙΧ. Μακάρι. Όμως τι θα γίνει με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και των ιδιωτικών εταιρειών που μεταφέρουν εργαζόμενους; Τι θα γίνει με τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα; Τι θα γίνει με τα βυτιοφόρα, με τις εταιρείες που μεταφέρουν άλλα υλικά; Τι θα γίνει με τους συνεταιρισμούς του Βελβεντού; Από αοριστολογίες κύριε Περιφερειάρχη χορτάσαμε.

  • Εσύ μας άφησες έξω από το χορό κύριε Κασαπίδη. Και δεν είναι μόνο 2 μήνες οι εργασίες αλλά σε δυο βδομαδες κλείνουν 5 μηνες με τον Κατάκαλο και τον Πανέτσο. Έπρεπε να περάσεις το θέμα στο Υπουργειο από την αρχή για να τρέξουν όλοι αυτοί που κόπτονται για το καλό μας να κάνουν κάτι.

  • Μόνο φωτογραφίες να δεις τρεμεις!
    Κάθονται και παίζουν, βάζουν σιλικόνη στις ρωγμές
    και καρφιά για ξύλινα πατώματα στα τσιμέντα.
    Τριτοκοσμικο κράτος,τίποτα δεν έμαθες απ τα Τέμπη!

  • Αστους να λένε κύριε κασαπιδη… ξέρεις εσύ ..ο θεός είναι μεγάλος.!αλλα μάλλον και αυτός γελάει πλέον μαζί σου

  • ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.

    • Το θέμα δεν είναι οι εξυπνάδες φίλτατε. Εδώ μιλάμε για δημόσια ασφάλεια. Για ζωές. Καταλαβαίνεις; Τα Τέμπη τα ξέχασες ε;

  • Για βγες λίγο κι εσύ έξω από τον χορό να δω κάτι…
    Πάντως είναι φανερό ότι μετά το 41% της ΝΔ ο περιφερειάρχης πήρε τα πάνω του. Σου λέει, πλάκα πλάκα αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θα με ξαναβγάλουν!!

    • Εκεί στηρίζεται..Στο κόμμα…μα εμείς οι ΝΔ δεν τον θέλουμε…
      Και να μας διαγραψει το κόμμα…δεν τον ψηφίζουμε….

  • Και το υπουργείο μεταφορών και υποδομών τι κάνει; Αυτόνομο κράτος είναι η περιφέρεια; Γιατί αφήνετε τον Παπαδόπουλο έξω από όλη αυτή την ανευθυνότητα; Τόσο πολύ ο κομματικός μηχανισμός έχει επεμβει στην σκέψη;
    Τελικά οι λεονταρισμοι του δημάρχου Σερβίων που “θα παρέδιδε τα κλειδιά του δημαρχείου” τι απέγιναν;

  • Δηλαδή αν ο Δήμαρχος ενος τόπου ανησυχεί για ένα τόσο μεγάλο θέμα, βρίσκεται έξω από το χορό;
    Όχι κύριε Κασαπίδη. Δυο κοινωνίες βρίσκονται μέσα στον χορό και σεις από έξω το διασκεδάζετε. Αυτή είναι η αλήθεια.

  • Ποιό είναι το ανθρωπίνως δυνατό κ Κασαπίδη, οτι οι εργατες δουλεύαν με ωραριο ..γραφειου;; μια βαρδια πρωινή και οι αργιες αργιες;; Το οτι δυο μηνες+ ταλαιπωρούνται χιλιαδες πολιτες δεν θα επρεπε να σάς κανει να εντατικοποιήσετε το θεμα;; Θα μού πει κάποιος εδω σε δυο μηνες και δεν καταφεραν να ολοκληρωσουν 700 μετρα δρόμο (την παρακαμψη τού χωριού Κηπος που σημειωτέων υπηρχε αγροτικός δρομος δεν χρειαζοταν διανοιξη εξ αρχής).

  • Οταν μίλησε ο κ περιφερειάρχης στο πολιτιστικό κέντρο Σερβιων μάς έδειξε τότε φωτογραφίες απο τη ρωγμή οι οποίες όπως μάς είπε είχαν ληφθεί στα τέλη τού 2020, μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο απο την τοποθέτηση φαναριών στη γέφυρα. Δε μάς έδειξε φωτογραφίες πως ήταν η ρωγμή ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ τών φαναριών. Πολύ θάθελα να μού δείξει κάποιο παρόμοια περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά και στη διεθνή βιβλιογραφία κατά την οποία σε γέφυρα με πρόβλημα στατικότητας να βαζουν φανάρια τών 5-6 λεπτών και να συσσωρεύουν τόνους βάρους τους οποίους να διοχετεύουν ταυτόχρονα στη γέφυρα. Πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι