kozan.gr: Eπέστρεψε στα έδρανα του Κοινοβουλίου ο Πάρις Κουκουλόπουλος, για την ορκομωσία της νέας Βουλής, που θα έχει σύντομο πολιτικό βίο, καθώς θα διαλυθεί αύριο – Για πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής η εκλεγμένη με το ΚΚΕ Τίνα Κουζιάκη (Φωτογραφίες)

28 Μαΐου 2023
21:05

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με χαμόγελα, αγκαλιές και selfies ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28.5.2023) η ορκωμοσία της νέας Βουλής. Η νέα Βουλή θα έχει σύντομο πολιτικό βίο, καθώς θα διαλυθεί αύριο. Για πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής η εκλεγμένη με το ΚΚΕ Τίνα Κουζιάκη, ενώ κι ο Πάρις Κουκολόπουλος, ως εκλεγμένος βουλευτής, επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στη Βουλή.

 

 

16 σχόλια

  • Η Τίνα έχει μπροστά Κανέλλη και δίπλα Σεμίνα Διγενή.. νταξει, τη βλέπω δεύτερο πτυχίο δημοσιογράφο!
    εντωμεταξύ είναι με διαφορά η πιο νέα και ωραία στο ΚΚΕ

    • Μακάρι να κρατήσει την έδρα στις δεύτερες εκλογές, είναι νέα και έχει όρεξη να προσφέρει. Φτάνει πια με τους πολιτικούς βρικόλακες της περιοχής.

        • Κανε ονειρα…
          δεν εχουμε απλη αναλογικη τωρα
          μην ελπιζεις αδικα
          και τουλαχιστον 3 μικρα κομματα μπαινουν στη βουλη που σημαινει οτι θα κοψουν αρκετα απ την Νδ
          οποτε μην ελπιζεις

  • Χαρκαν και οι δυο γιατι δεν πρόκειται να πάρουν εδρες τα κόμματα τους στις επομενες εκλογες Και μεγαλυτερο ποσοστο να παρουν παλι δεν βγαινουν τα κουκια

  • Τίνα ψηφίζουμε και τη δεύτερη φορά ,αυξάνουμε τα ποσοστά στο νομό Κοζάνης ,για να μη χαθεί η έδρα και έχουμε πάλι τους ίδιους.

  • Μια πετυχημένη συμμαθήτρια
    Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα
    Μας τιμας ιδιαίτερα όλη την σειρά μας
    Χ. Κ.

  • Μόνο μην καταλάβει αργά ότι άργησε να αντιληφθεί την απαρχαιομενη πολιτική , ενός κόμματος που στο επίκεντρο της πολιτικης του έχει , πως θα χτυπήσει κάθε νέα προσπάθεια της ανανεωτικής αριστεράς να κυβερνήσει τη χώρα και να βελτιώσει τη ζωή των εργαζομενων..!

    • Ποια Ανανεωτική Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ;;;Αυτή τη γελοία φούσκα; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε άλλο.Τσαμπα οι ψήφοι μας που του δώσαμε. Πάτε ευθεία δεξια, είναι η έξοδος,και αλλάξτε μας παραμυθάδες.

  • Η γερασμένη πολιτική του ΚΚΕ μην τη γεράσει πρόωρα , ακούγοντας την ξεχασμένη κασέτα «ο λαός για το λαό», που παίζει μόνιμα στο «ακατοίκητο» πλέον από ιδέες μεγακτηριο του «Περισού»..!

  • Η Τίνα μόνο να διαβάσει πριν γεράσει το βιβλίο του Χρόνη Μισιου «Καλά εσυ σκοτωθηκες νωρίς»..!
    « ο Παρης κι αν εγερασε κι άσπρισε το μαλί του , ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του.,!

  • Ντροπή για την Κοζάνη να μην μπορεί να αποκρούσει τις μακιαβελικές μεθοδεύσεις του τύπου που μονίμως στήνει το ψηφοδέλτιο για να βγαίνει αυτός πρώτος. Αλλά με 3-1 τον Ιούνιο, τη Βουλή θα τη βλέπει πάλι απ’ την τηλεόραση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι