kozan.gr: Κοζάνη: To νέο βιβλίο του Θανάση Λάλα: «Ανδρέας Παπανδρέου: Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ…» παρουσιάστηκε, το βράδυ της Δευτέρας 29/5, στο Κοβεντάρειο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Μαΐου 2023
20:28

Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Λάλα: «Ανδρέας Παπανδρέου: Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ…», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρα 29 Μαΐου 202 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη. Για το βιβλίο μίλησαν: ο Δημήτρης Καμαριάδης, πρώην προϊστάμενος δημοσίων σχέσεων ενεργειακού κέντρου ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας κι ο συγγραφέας του βιβλίου Θανάσης Λάλας. Το βιβλίο, όπως αναφέρεται στο εξώφυλλό του, περιλαμβάνει: 1.500 ερωτήματα στο δωμάτιο της εξουσίας, 100+6αυτοβιογραφικά διηγήματα, ένα φωτογραφικό ντοκιμαντέρ «ο άλλος Αντρέας», με 35 σπάνιες εικόνες και ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ με αφηγήσεις του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου, από τα αρχείο του Θανάση Λάλα.

9 σχόλια

  • Ανδρέας, η καταστροφή της Ελλάδας, 1981-1989 η πιο καταστροφική περίοδος, αντί να μπούνε η βάσεις της ανάπτυξης μετα την είσοδο στην ΕΟΚ χρέωσε με δάνεια και το χειρότερο νομιμοποίησε ηθικά την λαμογιά.

  • η καταστροφή της χώρας από αγνώμονες και βλαμένους.. Ο Παπανδρέου ήταν σπουδαίος αλλά η πλειοψηφία των ψηφοφόρων ήταν προβληματικοί…

  • Τρεις κι ο κούκος! Ποιος νιάζεται για τον Λάλα και για το Πασοκ και για τον Αντρεα?? Εκτός τόπου και χρόνου. Οτι νάναι…

  • Λέμε να ξαναζωντανέψουμε το ΠΑΣοκ του ΕΣΥ της Διαύγειας,του ΑΣΕΠ της κοινωνικής ισότητας και μετά βλέπουμε τις φάτσες των κακομαθημένων συνδικαλισταραδων -κομματοσκυλων και μας φεύγει ο καημός…κριμα

    • ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ….ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ…ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ…
      ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ….ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ….
      ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ Η ΔΕΗ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.