Συναντήθηκαν οι απόφοιτοι 1983 του 4ου Λυκείου Κοζάνης (Γράφει ο Σάββας Αμαραντίδης)

30 Μαΐου 2023
01:19

Αποφοιτοι 1983 4ου Λυκειου Κοζανης. Πηραμε παρουσιες,τρεις Καθηγητες (Λαλου Ντινα,Κουκουλας Λευτερης και Αμαραντιδης Σαββας) και 34 Μαθητες-τριες. Η απουσιολογος Χαριτωνιδου Ανατολη διαβαζε τα ονοματα ενα προς ενα.Οποιος ακουγε το ονομα του,σηκωνοταν και ελεγε για την οικογενειακη καταστση,για τον τοπο διαμονης και αναμνησεις απο την κοινη μας ζωη στο Σχολειο μας τις Σχολικες περιοδους ,1980-81 ,1981-82 και 1982-83.

Λειτουργησε μια απιθανη Σχολικη Ταξη,μονο διαγωνισματα δεν βαλλαμε.Θεματα που κυριαρχησαν, ο Λυκειαρχης μας Δρουγκας Αλεξης,οι παροντες Καθηγητες και φυσικα οι αποντες.

Η πενθημερη εκδρομη στην Κρητη(Συνοδοι,Ντινα Λαλου,Σιδερης Γιωργος,Βαγγελης Ευαγγελοπουλος και αρχηγος ο Λευτερης Κουκουλας) οπου χαθηκε στο φαραγγι της Σαμαριας ο Συμμαθητης τους Παπαστεργιος ,απο Λιβαδερο,αναρριχομενος σε δεντρο.

Μνημονευσαμε τις τρεις Συμμαθητριες τους,Απαζιδου Ανατολη,ΜαργαρΙτηΘεοδωρα και Αμοιριδου Ειρηνη που ταξιδευουν σε αλλες διαστασεις του χρονου.

Εκρηξη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ,πανω στο ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ταξιδευσαμε στο χρονο,για την ακριβεια τον ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ. Τρεις ωρες ζησαμε στον επιγειο Παραδεισο,ακολουθως πηγαμε σε Κεντρο της Κοζανης,ΕΝΘΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ.

 

6 σχόλια

  • Πολλά μπράβο στον ακούραστο και παραμένων πάντα νέος κ. Αμαραντίδη Σάββα.
    Υ.Γ σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε και εμείς(απόφοιτοι έτους 1984).

    • Παραμένοντα όχι παραμένων. Αιντε πίσω πάλι, ανάκληση του απολυτηρίου! _:)
      …και παραμένοντα πάντα νέο

      • Αυτο ειναι μαγκια;γραψε και το ονομα σου να σε πουμε και μπραβο!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ,ΝΤΟΥ ΑΡΑ ΛΥΚΟΥΣ.

  • Συγκίνηση, αγάπη, χαρά και νοσταλγία. Εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά. Χαίρομαι για τους καθηγητές που παραβρέθηκαν. Σάββα νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όσα κάνατε για μας.
    Σταύρο Καζαντσίδη συγχαρητήρια και σ εσένα για τη διοργάνωση.

  • Αυτη η φουρνια αποφοίτων Γυμνασίων Λυκειων ειχε διοργανωσει ενα απίθανο 3ήμερο reunion πριν μερικά χρόνια, που αφησε εποχή , με διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις – Μακαρι να συνεχίσουν κάποιοι να έχουν ουσιαστικές επαφές τόσα χρόνια μετά , μακαρι να μην ξεχνιώνται οι συμμαθητές και τα νεανικα χρονια !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.