Χρήστος Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Πέντε έξυπνες στάσεις σε Λιβαδερό, Μεταξά, Τριγωνικό και δύο στη Νεράιδα”

31 Μαΐου 2023
10:59
Ο Δήμος χρησιμοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο όπως και με τις έξυπνες στάσεις με προϋπολογισμό 20.000 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.
Πέντε έξυπνες στάσεις στο Λιβαδερό Μεταξά Τριγωνικό και δύο στην Νεράιδα βοηθάνε τους Δημότες μας κατά την διάρκεια της αναμονής τους από το να φορτίζουν τα κινητά τους μέχρι και να προστατεύονται από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιοχής μας.

10 σχόλια

  • ΕΞΥΠΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΗΕΜΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ!!!!
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΞΥΠΝΗ ΣΤΑΣΗ” ΒΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

  • Ωραιες οι στάσεις να υπήρχαν και λεωφορεία ακόμη καλύτερα. Τα χόρτα δήμαρχε δεν τα χρηματοδότησε για να τα κόψεις; Ξέρεις τι ωραία που θα λιαζονται οι οχιες στο παγκάκι.

  • εκείνο το σχεδιο συγκοινωνιας τι απεγινε; ναι εκεινο που σχεδιασες και ξεχασες ν αβαλεις τα ιμερα!!!!!
    γιατι στασεις υπαρχουν λεωφορεια ΔΕΝ υπαρχουν!

  • Όχι μόνο λεωφορεία δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και άνθρωποι να περιμένουν στις στάσεις, αφού τα χωριά μας ερήμωσαν.

  • Ελευθερίου αυτά που δεν έκαναν οι άλλοι 50 χρόνια τα έκανες μόνος σου σε 4 χρόνια. Το μένος που σου δείχνουν είναι γιατί μιλάς με εικόνες και εκείνοι τόσα χρόνια κορόιδευαν με λόγια.

  • Δήμαρχε τα χόρτα στα Ιμερα στην πλατεία δεν κόπηκαν ποτέ από τον δήμο Μια φορά τα έκοψε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Έχουν να κοπούν πάνω από 40 μέρες Στις εκλογές που ήμουν εκεί φοβοσουν να πας στην πλατεία από τα μεγάλα χόρτα γιατί υπάρχουν και οχιές Πρέπει κάθε 20 μέρες να περνάν οι υπάλληλοι του δήμου και να κόβουν τα χόρτα στα χωριά μας

  • Τι έξυπνες στάσεις; Επειδή έχουν στέγη ενώ οι άλλες είναι απλά ενα παγκάκι; Έξυπνες είναι που προστατεύουν από τη βροχή; Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς φέρνεις Ελευθεριου.

  • Σαν τη στάση στον Τάσιο στο Μεταξά,με την σόμπα αναμμένη με κονιάκ και καραμελίτσα του βήχα μέσα στο κονιάκ το καταχείμωνο,δεν γίνεται όσα έξυπνα και να μπουν στις στάσεις.!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.