H διεύθυνση και το προσωπικό του Κ.Υ. Σερβίων εκφράζει τις θερμές  ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

31 Μαΐου 2023
13:38

        H διεύθυνση και το προσωπικό του Κ.Υ. Σερβίων εκφράζει τις θερμές  ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Δαδαμόγια Αικατερίνη και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Μαργαρίτη Γεώργιο για τη σημαντική δωρεά ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Κ.Υ.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για το αμέριστο ενδιαφέρον και προσβλέπουμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας και μελλοντικά.

 

                                                                     ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                           ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

                                                                    Κ.Υ ΣΕΡΒΙΩΝ

 

 

                                                         

                                                                     ΠΑΣΧΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

                                                                       ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

3 σχόλια

  • Μπράβο στην περιφέρεια και προσωπικά στον κύριο Κασαπιδη Επίσης μπράβο σε όλο το προσωπικό του Κέντρου υγείας Σερβίων για την υπεράνθρωπη προσπάθεια να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους της περιοχής μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.