Ο Σάββας Αλεξανδρίδης, σημερινός επικεφαλής του συνδυασμού που δημιούργησε ο Ευάγγελος Σημανδράκος, ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών, προσχώρησε στο συνδυασμό του Λάζαρου Μαλούτα – Η ανακοίνωση του συνδυασμού της Ενότητας

31 Μαΐου 2023
14:20

Ανακοινώνουμε σήμερα τη συμπόρευσή μας με τον Σάββα Αλεξανδρίδη. Με τον Σάββα είχαμε μια γόνιμη συνεργασία στο πλαίσιο της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Δουλέψαμε με όρεξη και συνέπεια, χτίσαμε μεταξύ μας εμπιστοσύνη.

Καταφέραμε πολλά και μπορούμε περισσότερα.

Αποδείξαμε ότι με συνεργασίες, συγκλίσεις και συνθέσεις οι ομάδες δυναμώνουν, γίνονται πιο αποτελεσματικές.

Γεγονός που αποτυπώνεται στα οικονομικά αποτελέσματα, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στον ισολογισμό του Δήμου που εγκρίθηκε ομόφωνα δυο μέρες πριν.

Για αυτό και συνεχίζουμε μαζί!

32 σχόλια

    • Συγχαρητήρια!
      Αποδείξατε ότι οι “αλεξιπτωτιστές” που διεκδικούν τη ψήφο μας και στηρίζονται από ντόπιους (ΜΑΛΟΥΤΑΣ) …καλά μας κάνουν και μας ΓΛΕΝΤΑΝΕ!

  • Δηλαδή όταν προσχωρεί ο επικεφαλής οι υπολοιποι συμβουλοι τι κάνουν; Βγάζουν αλλον αρχηγό; Δεν θα επρεπε ολη η παραταξη να μας πουνε τι θα κανουν; Α ρε Σαββα που τα εκοβες χοντρα, παλι οδηγίες ακολουθάς.

  • Να δω τις φάτσες τους όταν γίνουν οι εκλογές θέλω, γιατί σίγουρα ζουν στον κόσμο τους αυτοί οι δύο δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην Κοζάνη.

  • Δε μας λες όμως ποιά είναι αυτά τα πολλά που καταφέρατε; Γιατί πέρα από τα φωτοβολταϊκά δεν είδαμε κάτι άλλο…..

  • βρήκε η βενετιά βελόνι

    Λάζου απόσυρση – φτανει πια – ουτε κολυμβητηριο δεν εχει η κοζανη και εσεις ταντσταρίζιστι !!!

  • Σάββα εκείνο με τα ποντίκια και το καράβι το ξερεις; Μάλλον για σένα γράφτηκε! Άκου εκεί επικεφαλής, χαχαχα!!!!!

  • Πες τι καλό κάνατε εδώ και 4 χρόνια στην σκήτη εκτός από ανεμογεννήτριες για να σας ψηφίσουμε…

    • Γέμισε συνταξιούχους το Δημαρχείο …
      Να το κάνουμε ΚΑΠΗ !!!
      Και με μειωμένες δυνατότητες !!!

  • Σάββα ξεπερνάς το maximum των δυνατοτήτων σου. Άρα για σένα ήταν μεγάλη ευκαιρία να αυτοκτονήσεις αυτοδιοικητικά με τον ποιό σίγουρο τρόπο. Παρέα με τον Λάζαρο.

  • Μου αρέσει που πάντα όταν αναφέρετε το όνομα του Μαλούτα ή η σημερινή διοίκηση του Δήμου μιλάμε για τα φωτοβολταϊκά, αλλά οι ίδιοι που τα λένε αν δουν κανένα βουλευτή η περιφερειακό σύμβουλο δεν λένε τίποτα….. ότι καταλάβατε .. καταλάβατε

  • Όταν ψηφίζει θετικά να γίνει η Κοζάνη κρανίου τόπος με τα φωτοβολταϊκά γιατί να μην είναι στον συνδυασμό σου

  • Λάζου για να μην πω καμία βαριά κουβέντα στην Λίμνη ριξ έλα από τα χωριά να βρεις Συμβούλια και θα καταλάβεις τι θα πάθεις. Ο Τσίπρας δεν έπαθε τίποτα μπροστά στα δικά σου.

  • Αυτό σας πείραξε εδώ ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ Έχουν γίνει ένα …. Που σε Ανδρέα για να δεις τα παιδιά της Αλλαγής 😂😂😂😂😂

  • Συνδυασμός Βαγγέλη και συνδυασμός Λάζου (και Κυριάκου) που θα άνοιγαν το κολυμβητήριο σε ένα χρόνο, που θα μάζευαν τα σκυλιά σε 40 μέρες, που θα ξανατοποθετούσαν τις κερκίδες στο στρατιωτικό γήπεδο, που θα είχαν τους δρόμους ανοιχτούς το χειμώνα, που θα λειτουργούσε χωρίς προβλήματα η τηλεθέρμανση, που θα…… που θα…….. και πολλά θα….θα…..θα…… Για όλα τους/σας έφταιγε ο Λευτέρης. Ο οποίος σε 4 χρόνια έπρεπε να κάνει όσα δεν κάνανε/κάνουν οι υπόλοιποι τα τελευταία τριάντα χρόνια……… Αυτοί είμαστε, καλά τα παθαίνουμε……………

  • ο επικεφαλης τελευταιος προσχωρει καπου εαν θελει με το ζορι να ειναι υποψηφιος παρε παραδειγματα καρατζαφερης καμμενος κλπ τα υπολοιπα να χαμε να λεγαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.