kozan.gr: Το “τρολάρισμα” του Γιώργου Λαβαντσιώτη, πρώην δημοτικού συμβούλου του Λ. Ιωαννίδη, στον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

1 Ιουνίου 2023
16:54

Δύο μέρες πριν ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας,  ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την παρακάτω φωτογραφία συνοδευομένη κι από το ακόλουθο σχόλιο:Αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβρη. Άραγε τι να μαγειρεύει αυτή η παρέα;”  Αν κι οι γνώστες των πεπραγμένων της αυτοδιοίκησης κατάλαβαν αμέσως πως επρόκειτο για κάτι, παντελώς, χιουμοριστικό, η αλήθεια είναι ότι, από την ασυνήθιστη, σε ύφος και περιεχόμενο, ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης, κάποιοι μπερδεύτηκαν κι αναρωτήθηκαν αν πράγματι έχει βάση το σχόλιο,  καθώς, πέραν του Κώστα Κυτίδη, οι δυο εικονιζόμενοι, Αρίων Ζιάμπρας και Γιώργος Λαβαντσιώτης, είναι πρόσωπα πολύ κοντά στον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη και πορεύτηκαν μαζί του κι αυτοδιοικητικά. Ο Γ. Λαβαντσιώτης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης στη θητεία του Λ. Ιωαννίδη, για να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και για να μην αφήσει την παραμικρή λανθασμένη εντύπωση, δημοσίευσε σήμερα την παραπάνω φωτογραφία, όπου είναι δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και “ταγκάροντας” τον Δήμαρχο Κοζάνης προέβη στο ακόλουθο σχόλιο: Λάζαρος Μαλούτας ήπην θα με φκιασει πλατεία”.

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.