kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της Kiefer, επί της οδού Δημοκρατίας, στην Κοζάνη, πραγματοποίησαν, αμέσως μετά τη λήξη του Πανδυτικομακεδονικού συλλαλητηρίου, το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου, πολίτες που διαμαρτύρονται για την άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία, με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμιά (Βίντεο)

1 Ιουνίου 2023
21:10

 

Παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της Kiefer, επί της οδού Δημοκρατίας, στην Κοζάνη, πραγματοποίησαν, αμέσως μετά τη λήξη του Πανδυτικομακεδονικού συλλαλητηρίου, το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου, πολίτες που διαμαρτύρονται για την άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία, με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμιά.

 

20 σχόλια

  • Διαμαρτϋρονται στα γραφεία ιδιωτικής εταιρίας επειδή πήρε άδεια από το κράτος να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά; Γιατί δεν διαμαρτϋρονται στο κράτος που έδωσε την άδεια;

  • Όντως καμμία λογική, γιατί τό δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης και ό Δήμαρχος αποφασίζει, πού μάλλον διακριτικά ή εν γνώση σου, δεν τό αναφέρεις. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινότητας. Βέβαια υπάρχει και ή απόφαση της διαχειριστικής αρχής και εδώ θά πω ότι έχεις κάποιο δίκαιο. Είναι απλό ή εταιρία εφαρμόζει ότι ή πολιτεία αποφάσισε.

    • Δεν πέφτει λόγος στο Δήμαρχο, ούτε στον Περιφερειάρχη, μόνο θετική ή αρνητική εισήγηση που και πάλι είναι τυπική χωρίς ουσιαστική ισχύ. Οι άδειες δίνονται απο την Αποκεντρωμένη και το Υπουργείο απευθείας.

      • αν δεν περάσουν από δημαρχο και περιφεριαρχη δεν φτανουν στην αποκεντρωμενη, μη γραφετε ασυναρτησιες

        • Οι Εταιρίες καταθέτουν φάκελο στο Υπουργείο, ούτε τα βασικά της διαδικασίας δεν ξέρεις και γράφεις ότι να’ναι!

          • Οι δεξιοί γράφουν ότι τους κατέβει γιατί είναι άσχετοι και ανημέρωτοι ασυναρτησίες τόσο τους κόβει

  • Πολιτικοποιηση ενος θεματος το οποιο αγγιζει πολλους οχι μονο την συγκεκριμενη εταιρεια. Ανοιξτε τις πορτες να φυγουν ολοι οσοι δεν θελουν.η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Δεν φταιει αυτος που παιρνει αλλα αυτος που τα δινει.

  • Καλώς έγινε και παράσταση στα γραφεία της εν λόγω εταιρίας, καθώς είναι η μόνη που είναι αποφασισμένη να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτριες σε κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό μέτρο αφού και η γραμμή της Κυβέρνησης της δίνει αυτό το δικαίωμα. Κι επειδή δεν διακρίνεται δυστυχώς για κανενός είδους ευαισθησία, θα δούμε τα έργα της παντού και με χίλιες δυο επωνυμίες.

  • Τις πρώτες υπογραφές για τα Φ/Β τις έβαλε ο Καρυπίδης το 2016 και σήμερα ήταν ξεδιάντροπα μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Έχει ντραπεί και η ντροπή.

    • Και όχι μόνο, πολύ από τους παριστάμενους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συμμέτοχοι σε αυτή την κατάσταση!

  • Είναι άλλο να εγκρίνεις κάποια έργα ΑΠΕ, που είναι το ζητούμενο στην προσπάθεια απολιγνιτοποίησης, και άλλο να καλυφθεί όλος ο νομός Κοζάνης. Έχουν ξεπεράσει κάθε μέτρο, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για αυτά τα έργα. Επίσης, δεν υπάρχει κανένα μακροπρόθεσμο όφελος για τις τοπικές κοινωνίες. Όλα αυτά είναι έργα της κυβέρνησης των ετών 2019-2023.

  • Είναι άλλο να εγκρίνεις κάποια έργα ΑΠΕ, που είναι το ζητούμενο στην προσπάθεια απολιγνιτοποίησης, και άλλο να καλυφθεί όλος ο νομός Κοζάνης. Έχουν ξεπεράσει κάθε μέτρο, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για αυτά τα έργα. Επίσης, δεν υπάρχει κανένα μακροπρόθεσμο όφελος για τις τοπικές κοινωνίες. Όλα αυτά είναι έργα της κυβέρνησης των ετών 2019-2023, της ΝΔ δηλαδή.

    • ε ναι, 300 άτομα στο γήπεδο με το ζόρι, καταστρέφεται η ζωή χιλιάδων ανθρώπων με πρόσχημα ότι δήθεν θα έχουμε καλή ομάδα, που? στο πιο αναξιόπιστο και διεφθαρμένο πρωτάθλημα της ευρώπης με απόφαση της ουεφα….θα χάσει η Βενετία βελόνι… αλού ρα κήφερ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.