ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: “Μαζική, ανοιχτή και μαχητική ήταν εκδήλωση μας στο εκλογικό κέντρο του κόμματος”

1 Ιουνίου 2023
23:38

 

Υπάρχει αφύπνιση στην αριστερά και επανεκκίνηση τω πολιτικών διαδικασιών εντός του κόμματος.

Η  εκδήλωση ήταν πετυχημένη, με μέλη αλλά και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ  σε ένα κατάμεστο (αριθμητικά)  χώρο.

Διατυπώθηκαν προβληματισμοί, αγωνίες, σκέψεις, αναλύσεις, και προβλέψεις από πλήθος ομιλητών.

Το λόγο έλαβαν οι: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Βέττα, ο κ. Πασσαλίδης, ο κ. Καρυπίδης, ο κ. Βατάλης, ο κ. Ζαραφίδης, ο κ. Κοκκινίδης, η κ. Γούλιαρου,  ο κ. Σιχωνίδης, η κ. Λάτσιου η κ. Κατσίδου, ο κ. Μασμανίδης, ο κ. Καραμπίκας, ο κ. Πολιτίδης.

Το μήνυμα είναι ευοίωνο.

Η Συνέλευση θύμισε ημέρες 2013-15.

Η συμμετοχή ουσιαστική, ο πολιτικός λόγος διάχυτος.

Το κόμμα κάνει επανεκκίνηση κοιτάζοντας το μέλλον και αφήνοντας πίσω τα κατάλοιπα και τις παθογένειες του παρελθόντος.

Αυτό ήταν το μήνυμα της εκδηλώσεως του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα.

22 σχόλια

  • Δεν μπορεί να λένε τόσα ψέματα ? Συντροφιά έχουμε μάτια και βλέπουμε .
    Το 15% το έχετε σίγουρα στις 25 Ιουνίου .

    • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ.ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΦΘΑΣΑΜΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ .ΤΑ 15 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΙΟΥΝΙΟΥ

  • πωωωωωωω λαοθαλασσα……αντε βρε μαστε τα…..ουτε για 15% δεν σας βλεπω,,,,,ταξι δεν γεμιζετε,,,,,, 5 ατομα ολοι και ολοι….

    • Κακομοίρη μου, κάνε αίτηση να πάρεις κανένα pass να πάρεις μακορόνια marata να χορτάσεις την πείνα σου και μετά ασχολήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ

        • Σούργελα είστε εσείς που φτωχοποιήσατε την κοινωνία ,μαζέψατε όλα τα ακροδεξιά υποκείμενα και τα κάνατε υπουργούς ,γιατί σας έφτυσε ο Καραμανλής γιατί σας έφτυσε ο υπουργός σας ο Τζαβάρας, γιατί σας έφτυσε ο Κύρτσος ,ίσως γιατί είστε δημοκρατικό κόμμα

      • απλά γελάμε…ακόμα και τώρα το μικρό το λέτε μεγάλο. Τη διαφορά θα την καταλάβετε στις 25 θα είναι μεγάλη…

  • Ευτυχώς ήρθαν και από άλλες περιοχές για να φανταξετε γιατί αλλιώς το είχατε χαμένο.Και για να προλάβω τα τρολακια έτυχε να είμαι κοντά στην περιοχή και πάνω από 30 άτομα με ρωτούσαν που είναι τα γραφεία.

  • ΑΛ6 ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΟΟΟΟΟΡΑΑΑΑΑΑΑ……

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,,,

    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ…ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…

    ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ….

  • Η Μιχελάκη η κοπέλα που κατέβαινε με ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν;Η αυτή ήταν η πολιτική της καριερα;Δεν τις έκατσε να βγει και τα παράτησε;Τόσο ήταν ;2 Μήνες τρέξιμο και τώρα που δεν βγήκε τα παράτησε και ο Νομός Κοζάνης να πάει να… ???

    • Εσύ κοίτα τα χάλια σας που μαζέψατε όλα τα ακροδεξιά φρούτα και τα κάνατε υπουργούς, τώρα θα πάρετε και τους παπάδες να σας ευλογούν μπας και βάλετε λίγο μυαλό αν και δεν το πιστεύω γιατί είστε ξεροκέφαλοι

  • μαζευτηκαν παλι τα δεξιοβολεμενα του 40% να κραξουν τον Συριζα
    αχαχαχαχαχ ακομα και με τετοιο ποσοστο παλι σκουζουν και φοβουνται τα δεξιογιδα φαντασου τι πονο τους εχει προακαλεσει.

  • Ο Πασαλίδης χαντάκωσε όπως και πολλοί άλλοι του Πασοκ τον Συριζα με την ανήθικη πολιτική τους αντίληψη… Κούλης πάνω από 40%. Συγχαρητήρια Πασδαλίδη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.