kozan.gr: Από το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6 (γύρω στις 14:00) και πάλι σε σε κυκλοφορία, για τα Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Η κυκλοφορία θα γίνεται – κάθε φορά – σε μονή κατεύθυνση – με φωτεινούς σηματοδότες και θα υπάρχει αστυνόμευση -Δηλώσεις Κασαπίδη (Βίντεο)

2 Ιουνίου 2023
12:41

 

Στο πλαίσιο συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 στις 12.00 μ.μ., στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου του κτιρίου της ΖΕΠ σχετικά με τις εξελίξεις των εργασιών στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας ανακοίνωσε πως από το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6 (στις 14:00) θα δοθεί και πάλι σε σε κυκλοφορία, για τα Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

Επίσης σημείωσε πως κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, κάποιες ώρες, λίγες ή πολλές, όταν θα γίνονται οι εξειδικευμένες εργασίες για τους τένοντες, θα χρειαστεί και πάλι να κλείσει η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων

Η επίσημη ανακοινωση της Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Ανοίγει μόνο για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων από αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την έκθεση των αρμόδιων καθηγητών, Παναγιώτη Πανέτσου και Κωνσταντίνου Κατάκαλου, τα πορίσματα της έκθεσης των δοκιμαστικών φορτίσεων που στάλθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα, έδωσαν το «πράσινο φως» για την ασφαλή διέλευση των ΙΧ επιβατικών οχημάτων.

Αυτό αποφασίστηκε στην  προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου του κτιρίου της ΖΕΠ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας Κώστα Αναγνώστου, του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλία Τσιότσια, του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Ελευθέριου Καραδίσογλου και υπηρεσιακών υπαλλήλων.

Στη γέφυρα θα βρίσκεται η τροχαία που θα ελέγχει την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ θα λειτουργούν και οι φωτεινοί σηματοδότες.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης μετά το πέρας της σύσκεψης και κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα ΜΜΕ, έκανε έκκληση προς τους διερχόμενους οδηγούς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες της Τροχαίας κατά τη διέλευσή τους από τη γέφυρα.

9 σχόλια

  • Άρα δεν ανοίγει επί της ουσίας. Απλά επιστρέφουμε στην προηγούμενη κατάσταση με τα φανάρια κι εναλλαγές κάθε δώδεκα (!!!!) λεπτά. Τι είδους επισκευές είναι αυτές που έγιναν και δεν διορθώθηκε κάτι; Γιατί αν είχε διορθωθεί δεν θα υπήρχαν πάλι φανάρια.

  • Πάντως παιδιά να ξέρετε. Αν καμία νύχτα έχετε αϋπνία και νευρικότητα, βάλτε βιντεάκια του κυρίου σαν και αυτά καλή ώρα… Είναι βάλσαμο… Σε δύο τρία λεπτάκια θα ροχαλίζετε. Δοκιμασμένο.

  • Δεν γυρίζουμε στην προηγούμενη κατάσταση.
    Δεν επιτρέπεται να περνάνε βαρέα οχήματα που πριν επιτρέπονταν.
    Επίσης ας μας εξηγήσει κανείς τι προσφέρει η μονοδρόμηση γιατί η κοινή λογική λέει ότι υπάρχει μεγαλύτερη φόρτιση αν τα αυτοκίνητα πάνε κομβόι.
    Ενώ την προηγούμενη φορά η αιτιολογία ήταν να μην διασταυρωθούν δύο βαρέα οχήματα. Ενώ δεν θα μπορούσαν να είναι το ένα πίσω από το άλλο και να κοιμούνται μαζί πχ.
    Εντάξει με τούτα και με τα άλλα θα πάρουν 65% στις επόμενες εκλογές
    Λογικό μου φαίνεται στο τέλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.