kozan.gr: Aγιασμός αύριο Σάββατο στις 12:30 στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, λίγο πριν δοθεί στην κυκλοφορία για τα Ι.Χ. επιβατικά οχήματα

2 Ιουνίου 2023
17:56

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν το άνοιγμα της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο στις 14:00, θα προηγηθεί, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, αγιασμός. H πρωτοβουλία είναι της Περιφερειακής Αρχής που έχει προσκαλέσει κι αιρετούς να παρευρεθούν.

kozan.gr

81 σχόλια

  • Μάλιστα…Αγιασμό ήθελε η γέφυρα. Γιατί δεν κάναμε Αγιασμό και στην παλιά που μας εξυπηρέτησε τόσους μήνες;

    • Τα πράγματα με την Γέφυρα είναι σε καλό δρόμο .
      Είμαστε αισιόδοξοι οτι σύντομα θα αποκαταασταθεί πλήρως η Γέφυρα .

      ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΑΡΞΑΣΘΕ .
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ .
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ :
      ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ

      Ας παρακάμξουμε την μιζέρια .
      Ο Κασαπίδης έκανε το καλύτερο δυνατόν.

      Ο Υπουργείο θα έκανε λιγότερα .Να είστε βέβαιοι.

      Οι μηχανικοί της Κοζάνης στηρίζουν στο έργο αυτό την Περιφέρεια .

  • Πρέπει να μείνουν σταθερά οι παπάδες εκεί και οποίο αμάξι είναι να περάσει να τον κατεβάζουν να τον εξομολογουν και να πηγαίνουν στην ευχή του Θεού(στην αντίπερα οχθη).

  • Τόσο σίγουροι είναι για την σταθερότητα της γέφυρας,που ζητούν και τη βοήθεια του Θεού. Μήπως να κάνουμε κι εμείς το σταυρό μας πριν τη χρησιμοποιήσουμε;

  • Είναι ικανοί να κάνουν εγκαίνια και ο κόσμος είναι επίσης ικανός να τους επιβραβεύσει με την ψήφο του γιατί εγκαινίασαν ένα τέτοιο έργο!

  • Αχ ο Γιώργος μας το καλό παιδί!
    Αποφάσεις θέλει η γέφυρα και άμεσα αντανακλαστικα οχι φανάρια και αγιασμούς
    Κασαπιδη τελείωσες!

      • Ξέρεις πόσα εκατομμύρια κάθε μήνα έδινε ο δικός σου ο Μωυσής στις εταιρείες ρεύματος, από τα δικά σου λεφτά βέβαια, για να μη φανεί ότι το ρεύμα είναι πανάκριβο και οι εταιρείες κερδοσκοπούν και να πας να ξαναψηφίσεις αυτούς που άφησαν τα τρένα στην τύχη τους με αποτέλεσμα να σκοτωθούν νέα παιδιά; Για ψαξτο λίγο. Μην περιμένεις να το ακούσεις στο ΣΚΑΪ.

        • Βρε καλώς τα παιδιά του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε την χώρα ή του Αλέξη με τα νταούλια και τον ένα νόμο και ένα άρθρο. Καλώς τους 11,5 και 20%. Άκου, όχι ότι αυτοί είναι τίποτα φοβερό αλλά οι άλλοι δύο είναι επικίνδυνοι. Το κατάλαβες με το 40% του ελληνικού λαού? Αν όχι θα το καταλάβεις για τα καλά λίαν συντόμως

          • Για αυτη την αλαζονεια που εχετε νουδουλικα να θυμαστε οτι θα την πληρωσετε πολυ ακριβα
            και σαφως δεν υπαρχει περιπτωση να παρακαλαμε να πετυχετε σε τιποτα…που αυτο ειναι δεδομενο θα τα κανετε ολα χειροτερα απο οτι τα κανατε απ το 19 μεχρι σημερα.

            Σε κανα 2,5 χρονακια που θα πατε σε προωρες εκλογες γιατι θα εχετε διαλυσει παντελως τη χωρα τα ξαναλεμε ελπιζω το 40% μεχρι τοτε να εχει ξυπνησει αν δεν βρισκεται στο δρομο με τις τακτικες σας!

  • Μπράβο στον Περιφερειάρχη!!! Η πίστη του φαίνεται συνέχεια!! Ένας αγιασμός ποτέ δεν είναι κακός!! Γιατί πάντα σε ότι και να κάνουμε πρέπει να έχουμε πίστη στον Θεό, και με αυτόν να προχωράμε μπροστά!!!

  • Να μην ξεχάσουν να…ξαναβάλουν τα φανάρια, γιατι τετοια παγκόσμια πρωτοτυπία δεν πρεπει να πάει χαμένη. Πού ξέρεις, μπορεί να μάς βάλουν και στο Γκίνες ή να μάς καλέσουν στη ΝΑΣΑ.
    Επίσης, εκείνη η…ρημαδοπαράκαμψη τού χωριού Κηπος ακόμη να τελειωσει. 700 μετρα κι εχουν περασει….δυομιση μηνες. Εδω κι εντεκα μέρες βαζουν….πινακίδες.

  • Άτομο που συμβουλεύεται τον Πνευματικό στην πολιτική να μας λείπει από τα Κοινά.Χωρισμος Κρατους-Εκκλησιας, ρεεε!!!

      • Και;τι έγινε;και οι δύο μας στα ίδια θα καταλήξουμε, τα καθημερινά προβλήματα είναι ίδια, μη σου πω όταν αρρωστήσουμε στο ίδιο ανύπαρκτο ΕΣΥ θα βασιστούμε!

  • Ο μόνος αγιασμός που πρέπει να γίνει είναι γενικότερα σε όλο τον νομό μπας και ξυπνήσει ο κόσμος και απαλλαγούμε από σας τα δεξιογιδα που παριστάνετε τους σωτήρες.

  • Αχ βρε Γιώργο πότε θα αφήσεις τις εκκλησίες και το θεό στον οίκο τους και θα ασχοληθείς με τα προβλήματα του δικού σου οίκου; Πόσες παλινωδίες να ανεχτούμε πλέον!

  • Αντι να λεμε ενα ευχαριστω στον ανθρωπο που αυτος και μονο απο τους μεχρι σημερα υπουργους και αυτοδιοικητικους ειδε το προβλημα,γραφουμε κακιες εναντιον του.Χιλια μπραβο!!!στον κ.Κασαπιδη κι ας μην τον ψηφισα.

  • Η γέφυρα εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Αυτό γιατί δεν το λέτε; Ποιος ο λόγος που δεν επιτρέπονται τα φορτηγά; Μήπως γιατί δεν πέρασαν το κράς τεστ; Και τα επιβατικά μόνο με αγιασμό. Καλός ο αγιασμός φυσικά αλλά κάτι ξέρετε…

  • Και με τη βοήθεια του ύψιστου να γλιτώσει και ο κόσμος από εσένα Κασαπίδη ! Παραιτήσου !

    Πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας και στην περιφέρεια ! Σιωπάσατε ! Δεν φέρατε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για να δώσει δημοσιότητα στο θέμα και να αποτελέσει μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση !
    Τα καλύψατε , τα κουκουλώσατε ( τα δικά σας τραγικά λάθη ) , αφήσατε τον κόσμο των δυο αυτών Δήμων αποκομμένο , στο περιθώριο ! Κηρύξτε τους δήμους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , δώστε αποζημιώσεις στους πληγέντες ( ιδιώτες και εταιρείες )
    Και επιτέλους ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ κυριε Κασαπίδη ! Είσαι ανεπαρκής !

    • Για να αναλάβει κι ο Κάτανας, να αποτελειώσει ότι απέμεινε όρθιο.
      Κόψτε πέρα όλοι!
      Δεν μπορείτε!

      • Αυτά θα τα πούμε την επόμενη τετραετία τι θα κάνει ο Χάρης ….
        μήπως ζητάς να έρθεις και στο συνδυασμό μας????

  • Μυρίζομαι δυο χρόνια και βάλε κλειστή γέφυρα !! ΦΤΙΑΧΝΕΙ τη στροφή τη Καισαριας ο περιφερειάρχης της «καρδιάς» μας !!!
    Γιατί άραγε ;;;
    Μήπως για να περνούν τα βαρέα οχήματα τα επομενα χρόνια που θα μείνει κλειστή η γέφυρα !!;;;

    Κασαπίδη είσαι ο πιο άχρηστος όλων ! Είσαι λίγος ! Ευτυχώς πλησιάζουν οι εκλογές για να πας επιτέλους σπίτι σου !

  • Τα βρομοκάναλα των Αθηνών όλη ημέρα
    ασχολούνται με τον ερντογαν και δεν έρχονται
    να δουν μια ερειπωμένη και ετοιμόρροπη
    γεφυρα που άνοιξε σαν τριαντάφυλλο και έχει να
    συντηρηθεί από κατασκευής.
    Στις εκλογές θα κατέβω στο χωριό μου που ανήκει
    στη θεσσαλια για να ψηφίσω, μέσω θεσνικης.

  • Παππαδες στα Rafale, παππαδες στις γεφυρες, παππαδες στη ζωη, παππαδες στον θανατο. παντου. γεια σου ρε Ιραν με τους χομεϊνηδες….

  • Για γραμματέας του Στάθη είσαι μόνο καλός κύριε Κασαπίδη που τόσο πολύ τον στήριξες στις εκλογές 21/5.

  • Αυτό με τον αγιασμό γιατί δεν το σκέφτηκε νωρίτερα θα είχαμε γλιτώσει τα φανάρια και θα λειτουργούσε η γέφυρα!

  • Κάποιοι έχουν ως στόχο την χειραγώγηση των πολιτών στις εκλογές με την ‘’εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος τους’’

  • Κάποιοι έχουν ως στόχο την χειραγώγηση των πολιτών στις εκλογές με την ‘’εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος τους’’
    Παλιά μας τέχνη κόσκινο….
    Αλλά τώρα τους βλέπω στ 4ερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.