Γέφυρα ζωής για 19χρονη έγκυο – Μεταφέρθηκε από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη (Bίντεο)

3 Ιουνίου 2023
11:56

Γέφυρα ζωής στήθηκε το πρωί του Σαββάτου για μια νεαρή έγκυο γυναίκα, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασε λίγο πριν γεννήσει.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη εισήχθη σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κοζάνης, με τους γιατρούς να εκφράζουν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, εξαιτίας της πρόωρης γέννας. Έτσι, έκριναν σκόπιμο να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά σε γέφυρα ζωής για μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του ThessToday.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικών και δικύκλων της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρει την έγκυο προς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί και κυκλοφοριακά μέτρα για τη διευκόλυνση της διέλευσής του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

thesstoday.gr

13 σχόλια

  • Κατάντια!!
    Το να μην υπάρχει στην δυτική Μακεδονία ένα νοσοκομείο που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Δώστε δώστε κι άλλο ποσοστό στον Κούλι να ρημάξει και αυτά που απομείναν.

    Να είναι καλά η κοπέλα και για το μωρό της όλα καλά να πάνε!!!

    • Ε τελικά είσαι μεγάλο τρολ.Σιγουρα είσαι κατάντια.Αυτες τις ώρες δεν γράφουμε τέτοιες ηλιθ……ες αλλά ευχές να πάνε όλα καλά.

      • Μη θιγεστε.
        Αν δεν γραφτούν τώρα, πότε; Τώρα είναι το περιστατικό, τώρα θα τα πει ο άνθρωπος.
        Σιγά μη σε ρωτήσει, αν θα σου χαλάσει το αφήγημα του success story!
        Περαστικά στην κοπέλα, να πάνε όλα καλά!

        • ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ .ΟΛΟ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      • Τις ευχές μου αν πρόσεξες τις έδωσα και τις επαναλαμβάνω.
        Να πάνε όλα καλά για την κοπέλα και το παιδάκι της!!
        Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι λειτουργούν όλα καλά.
        Όταν λέμε κάποιες αλήθειες μας αποκαλούν τρολ και ηλίθιους, αυτό είναι κατάντια.

    • ΠΕΣ ΤΑ,ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ!ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΑΠΟ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ;ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ!

    • ΠΕΣ ΤΑ,ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ!ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΑΠΟ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ;ΗΔΗ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ!

  • Εύχομαι η ο Θεός και η Παναγία να την προστατεύουν και το έμβρυο.Είναι επιτακτική η ανάγκη για Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου.Στην πτολσομσιδα υπάρχει Τμήμα Μιευτικής ας γίνει και Τμήμα Ιατρικής. Καλή η χρηματοδότηση για νέα γήπεδα και ψυχαγωγία αλλά προέχει η υγεία και η περίθαλψη ας χρηματοδοτήσουμε τα νοσοκομεία είναι πιο αναγκαίο!

  • Ενώ πριν τον Κούλη, έκανες μεταμοσχεύσεις καρδιάς στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας! Τέτοια λέτε και θα σας γλεντάει για πολλά χρόνια ακόμα ο Κούλης…

    • Όσο κοιτάζεις τα κόμματα αυτό το χάος θα επικρατεί και θα χαίρεσαι που αυτός που ψηφίζεις δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτά που έκανε ο προηγούμενος. Μεγάλη κατάντια αυτή η πόλη δυστυχώς . Οι παρενέργειες από τη ΔΕΗ τωρα βγαίνουν και χτυπάνε απευθείας τα μυαλά σας .

    • Κατ αρχήν εύχομαι να πάνε όλα καλά στην κοπέλα και το νεογέννητο, όσο για εσένα θα σε γλεντάει ο Κούλης με την φτώχεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.