kozan.gr: Ώρα 13:00: Αγιασμός στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων με αφορμή την επανακυκλοφορία των Ι.Χ. επιβατικών οχημάτων από σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2023
13:28

Αγιασμός στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων με αφορμή την επανακυκλοφορία των Ι.Χ. επιβατικών οχημάτων από σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου.


59 σχόλια

    • Η γιαγιά σου φίλε έκανε κάθε μήνα αγιασμό στο σπίτι σου που εχόταν ο παπάς
      Δεν το ξέρεις ?.

      Στα σχολεία κάθε χρόνο γίνεται Αγιασμός .

      Ρώτα και μάθε πότε και γιατί γίνεται ο Αγιασμός !

  • 3 κι ο κούκος…ανοιξτε λιγο…να φαινόσαστε πολλοι
    αχαχαχαχαχα…ευτυχως σε αυτο το θεμα καποιοι εχουν ξυπνησει και δεν τρωνε τις θρησκοληπτικες μπαρουφες του Γιωρικα των κηπων!

    Υ.Γ. Προσεξτε τον Μιχαλακη απο συνηθειο μην πει Τελος παλι! χαχ!

  • Δεν το πιστεύω ότι το ζούμε αυτο! Να πανηγυρίζουμε για το ότι το κράτος ασχολήθηκε με τη συντήρηση μετά από 50 χρόνια, αντί να ντρεπόμαστε!

      • Έμαθες και συ ταλαίπωρε να πιπιλάς σαν καραμέλα τη λέξη “μεσαίωνας”…
        Τουλάχιστον φρόντισε να “εμπλουτίσεις” τον πολιτικά ορθό” ιδεοληπτικό σου λόγο και με καμία άλλη λέξη ..
        Έχετε γίνει γραφικοί οι άθεοι, μηδενιστές ,ανιδανικοί και υλόφρονες.

        • Εάν εσύ με το πλούσιο λεξιλόγιο έχεις πλέον κατάλληλο συνοπτικό χαρακτηρισμό για τη σκοπιμότητα του …αγιασμού της μερικής επισκευής της γέφυρας των Σερβίων, πρότεινέ τον να σε κρίνουμε και ενδεχομένως να σε… χειροκροτήσουμε!!

    • Εσύ προσωπικά τι έκανες γιά την γέφυρα ή γιά το κράτος .
      Μήπως το σαμπόταρες :

      Μόνο να κατηγορείς ξέρεις .

  • Ευτυχως στην γεφυρα δεν εχει σταθμαρχη να του πει να σταματησει ο παπαδοπουλος!Ντραπηκε κ η ντροπη!!!!ο λαος της κοζανης να τον μαυρισει !!!!!

  • Δηλαδή για να καταλάβω, έκαναν φιέστα με φόντο αυτή την κατάσταση στο οδόστρωμα πίσω τους; Ειλικρινά τώρα, έχουν επαφή με την πραγματικότητα και την κοινή λογική; Και καμαρώνουν κιόλας για αυτό το χάλι; Οι ομιλίες για την οδική ασφάλεια μας μάραναν…

  • Κασαπιδη ξανα ελα στα Σερβία να δεις τι θα παρεις. Ο Παπαδόπουλος πηρε τι του άξιζε. Τωρα η σειρά σου. Αλλά να πας και στο Βελβεντό στα φιλαράκια μου. Σας περιμένουμε ολοι μαζι.

  • Αγιασμό για συντήρηση προβόλων σε γέφυρα, πρώτη φορά βλέπω! Ούτε ο Τσίπρας με τα εγκαίνια των μουσαμάδων του Μετρό της Θεσσαλονίκης πριν 5 χρόνια δεν τα έκανε αυτά. Λίγο ντροπή κύριοι. Σας φτύνουν, δεν βρέχει…

  • Ο πιο γραφικός περιφερειάρχης που νομίζει πως απευθύνεται σε ανόητους πολίτες είναι δυνατόν την αμέλεια επί τρεισήμισι χρόνια που επέδειξε στο θέμα της γέφυρας βάζοντας μάλιστα φανάρι και επιβαρύνοντας την να προσπαθεί να την καταλαγιάσει με έναν αγιασμό που ζούμε στο μεσαίωνα ποιον κοροϊδεύουμε είναι δυνατόν απαράδεκτα πράγματα ο πρωθυπουργός δεν βλέπει την πολιτική κατάντια του Περιφερειάρχη ντροπή του!

  • Απαράδεκτος άλλο πράγμα ο αγιασμός ενός νέου έργου κι άλλο πράγμα η πολιτική πονηριά του περιφερειάρχη για να μας δείξει πως τα ‘χει καλά με την θρησκεία ο μεγαλύτερος πολιτικός υποκριτής όλων των εποχών που τον πήρα χαμπάρι ακόμη και οι περισσότεροι ιερωμένοι.

  • Ο Αγιασμός τους μάρανε, λες και κατασκευάστηκε καινούργια γέφυρα, ότι να ναι.
    Η κοροϊδία στο έπακρο.
    Πάμε και όπου βγει!
    Τον σταυρό σας να κάνετε πριν περάσετε και ο Θεός βοηθός.

  • Ανόητοι. Τι ρεζιλικια ειναι αυτα. Κανατε αγιασμο για να μην πεσει. Φοβαστε αλλα μούγκα. Μονο για τις φωτογραφιες και το σοου ειστε .

  • Χωρισμός Κράτους -Εκκλησιας ρε!!!! Αν ωφελουσαν οι αγιασμοί δεν θα είχαμε και το επικίνδυνο θέμα της γέφυρας!!! Άντε με την Τεχεράνη της Ευρώπης!! Κασαπιδη, πες αλεύρι. Ο Οκτώβρης να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι σε γυρεύει!!! Και άσε τα Φαίδρα εφετζιλικια σου αυτά.

    • Τορα θα σου επιτεθουν οι θεουσοι και οι θεουσες!!

      (ελπιζο ν α μι μου κοψουν το σχόλειο)

  • Εύγε στον υπουργό που ήρθε δεύτερος αν και πολλοί τον είχαν για τελευταίο και βάζαν στοίχημα. Έκπληξη ήταν και χωρίς την βοήθεια ορισμένων γραφείων και συμβούλων.

  • Πολιτικά κι αιρετα ανθρωπάκια, περιφερειακά
    και τοπικά και η άσφαλτος που πατάτε
    Ρωγμές έχει,φαντάζεστε τι γίνεται από κάτω.

    • Απορώ ειλικρινά γιατί γίνεται αγιασμός.Ο αγιασμός συνήθως γίνεται στην αρχή ή στο τέλος ενός έργου.Το έργο αποκατάστασης τελείωσε 100%;ΌΧΙ.Τότε γιατί γίνεται αγιασμός;Να προλάβουμε πριν τις εκλογές να ταίσουμε κουτόχορτο τον κόσμο;Μόνο ο Δήμαρχος Βελβεντού Στεργίου έχει φωνή και μπράβο του,ο Δήμαρχος Σερβίων Ελευθερίου μούγκα.

      • Αγιασμό θα ξανά κάνουμε φίλε μόλις βάλουμε τους τένοντες και όταν ξανά κλείσουμε τη γέφυρα για να βάλουμε τους τένοντες και μετά από 10 μέρες ένα αγιασμό ακόμη έτσι για σιγουριά να το ευχαριστηθούμε και να σας δείξουμε πως αγαπάμε τη θρησκεία ενώ μέσα μας είμαστε απολύτως άδειοι.

  • Εκει χαμου δεν βλεπουν τα μασκαριλικια του ;ειναι δυνατον να ανεχεται η παραταξη την συμπεριφορα και την ανυπαρξια του πιο αποτυχημενου περιφερειαρχη ;Κυριακο!Κυριακο Μητσοτακη !!!Μην ακους τα φερεφωνα της περιοχης ελα και ρωτα τους ανθρωπους της παραταξης!!!!Τι χρισμα του δινεις οταν δεν μιλαει με τους ψηφοφορους της παραταξης…..!!!!!!!

  • 60% ΝΔ με Παπαδόπουλο υπουργό μεταφορών τώρα, στο θεοκρατισταν της ευρωπης
    Και πήγε και ο δήμαρχος Σερβίων και ο δήμαρχος Βελβεντού!

  • Ζούμε στην χώρα του Αγιατολάχ Χομεϊνί και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Δεν μας αξίζει αυτό το τσίρκο ρε παιδιά. Δεν έχουμε πιάσει τόσο πάτο. Στείλτε τους εκεί που τους πρέπει στις 25 Ιουνίου

  • Πω,πω,τι αντιθρησκευτικό μένος και κόμπλεξ είναι αυτό …
    Τι βόθρο κρύβει η ψυχή μερικών ανθρώπων και τι βοθρολύματα ξερνάει η γραφίδα τους ….

  • Τι ελεεινά ξεφτιλίκια είναι αυτά. Αγιασμός σε γέφυρα 50 ετών; Μας δουλεύετε; Η εκκλησία κολλάει κάπου; Δηλαδή την φτιάξατε; Αυτό μας λέτε; Έχω εταιρεία μεταφορών και τα οχήματα μου είναι νταλίκες. Αλλά δεν μπορώ να περάσω… Ευτυχώς οι εκλογές είναι κοντά. Θα φάτε μαύρο που δεν θα ξαναβγείτε σε οθόνη. Δεν γνωρίζω αν υπήρξε χειρότερη Περιφερειακή αρχή!!

  • Δεν τους εμπιστεύομαι ας περάσουν αυτοί με τις οικογάνειες τους αν τολμούν προχειροδουλειες θα έγιναν !!

  • Ο Παπαδόπουλος σαν τι βρίσκεται εκεί ; Σαν πολίτης; Δεν είναι πλέον Βουλευτής.
    Μήπως ειναισαν σταθμάρχης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.