Μανώλης Στεργίου: “Το θέμα διέλευσης των μεγάλων φορτηγών παραμένει. Οι Συνεταιρισμοί, οι επιχειρήσεις της περιοχής και το ΚΤΕΛ συνεχίζουν να υφίστανται τον σκληρό αποκλεισμό”

3 Ιουνίου 2023
15:34
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ & ΕΦ ΩΣ 3,5 τ.
Μετά από 79 μέρες αποκλεισμού για όλα τα οχήματα και 85 για τα μεγάλα φορτηγά, ανοίγει η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων για τα μικρά οχήματα. Σταματάει η ταλαιπωρία των ανθρώπων που εργάζονται ή ανεβοκατεβαίνουν Κοζάνη με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους καθώς και των επαγγελματιών με μικρά αυτοκίνητα ως 3,5 τόνους.
Το θέμα διέλευσης των μεγάλων φορτηγών παραμένει. Οι Συνεταιρισμοί, οι επιχειρήσεις της περιοχής και το ΚΤΕΛ συνεχίζουν να υφίστανται τον σκληρό αποκλεισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή της γέφυρας. Το κόστος του αποκλεισμού είναι καθημερινό και τεράστιο. Άρα το επόμενο βασικό μέλημα είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις προς κάθε πληττόμενο πολιτη και προς κάθε θιγόμενη επιχείρηση.
Αναμένουμε…

8 σχόλια

    • Σωστός!
      Αλλά απάντηση δεν θα πάρεις ποτέ!
      Τακτική αλαλούμ… τη μπάλα στην εξέδρα, επιχειρήματα: Ο, προτάσεις: 0 κλπ…

  • Ναι μωρέ κάνουν 15 με 20 λεπτά παραπάνω προτείνεται:

    – Αποζημίωση 3000 ευρώ για κάθε οικογένεια
    – Αποζημίωση 20000 ευρώ για κάθε επιχείρηση
    – Ο χρόνος που είναι κλειστός η γέφυρα να μετράει σαν συντάξιμος με
    βαρέα και ανθυγιεινά.
    – Η περιοχή να μπει σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης με άμεση
    χρηματοδότηση όλων των έργων.
    – Μοριοδότηση στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ των κατοίκων
    – Εισαγωγή στις σχολές που επιθυμούν οι μαθητές του δήμου.

  • ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. ( ΦΥΣΙΚΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

  • Συνεχίζεις και δίνεις συνέντευξεις; Δεν είχες πει ότι θα είναι η τελευταία σου θητεία? Κάτι δεν μου αρέσει!! Δουλεύεις άσχημα τον κοσμακη. Εσύ θα είσαι πάλι υποψήφιος γιατί είσαι εξουσιολαγνος και θα μας πεις μετά ότι το έκανες για μας για τον δήμο μας , γιατί χωρίς εσένα δεν μπορούμε ! !!! Έλα σωτήρα μας ζητά αποζημίωση γιατί ήσουν άχρηστος να διεκδικήσεις από πιο πριν την ασφάλεια των πολιτών στου δημου

  • Συνεχίζεις και δίνεις συνέντευξεις; Δεν είχες πει ότι θα είναι η τελευταία σου θητεία? Κάτι δεν μου αρέσει!! Δουλεύεις άσχημα τον κοσμακη. Εσύ θα είσαι πάλι υποψήφιος γιατί είσαι εξουσιολαγνος και θα μας πεις μετά ότι το έκανες για μας για τον δήμο μας , γιατί χωρίς εσένα δεν μπορούμε ! !!! Έλα σωτήρα μας ζητά αποζημίωση γιατί ήσουν άχρηστος να διεκδικήσεις από πιο πριν την ασφάλεια των πολιτών στου δημου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.