Εξόρμηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2023
18:35
Από την εξόρμηση της ΝΕ στην λαϊκή αγορά της Κοζάνης και στην αγορά.
– Αύξηση μισθών
– Ρύθμιση χρεών
– Μείωση τιμών
Δίνουμε μια συλλογική μάχη κυρίως με αναφορά στο πρόγραμμά μας, στην εναλλακτική λύση, στην προοπτική μας για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία.

22 σχόλια

    • Πας σε αυτην που ολη της η πολιτικη απο τοτε που εφτιαξε κομμα ειναι μονο τσιπρας τσιπρας τσιπρας τσιπρας τσιπρας δεν κοιταμε δεξια ουτε αριστερα αλλα ο τσιπρας φταιει για ολα? και για τον Κουλη δεν λεει κουβεντα. Ελεος ρε φιλε ξυπνηστε λιγο και δειτε καλυτερα , η τυπισα θελει να τα εχει καλα με το μητσοτακεικο και βαραει τσιπρα μονο γιατι εκει μπορει να τα κανει αυτα , μονιμο στασιδι στον ΣΚαι καθε μερα.

    • Το δρομολόγιο της πτώχευσης 2 ξεκίνησε για τα καλά…κουλη Γεωργιάδη, λεφτά έχουν, πάρτε τους όλα,αντέχουν

    • ΚΑΙΤΗ έχεις κόμπλεξ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα σου περάσει ασχολήσου με τα χάλια που καταντήσατε τον Ελληνικό ΛΑΟ

    • Και μετα ξυπνησες και λες δεν παω να πλυνω τα πιατα που τα αφησα απλυτα μεσα? χαχαχαχαχα
      Καιτουλα και λοιπα τρολ… 2ο κομμα θα μαστε παλι οποτε μην πανηγυριζετε ουτε ο Τσιπρας φευγει οπως θα θελατε ουτε ο Συριζα θα διαλυθει για να μπορει το αλλαζονικο σας παιδακι εκει να κανει οτι παιχνιδια θελει με την ανεση του.
      Σε καμια 2,5 χρονια περιπου τα ξαναλεμε γιατι τετραετια νεα δε προκειται να βγαλετε αυτο ειναι το μονο βεβαιο

      • Καλα οι προβλεψει σου φοβερες τρομερες ασυναγωνιστες,οπως αλλωστε προεβλεπες οτι ο τσιπροκιο θα κερδισει τις εκλογες,παντως να συνεχισεις τις πετυχημενες προβλεψεις σου γιατι καθε φορα που τις διαβαζουμε σλλαζουμε συκωτι απο τα γελια!!!

        • Ο/Η Εγω θα γελαω μαζι σας οταν σας τα παρει ολα ο Κυριακος! Αντε γεια δεξιοβολεμενο τρολ! λέει:

          Ενταξει γατουλα της αυλης φερε τωρα το μνημονιο 4 απο Σεπτεμβρη και οταν δεν θα εχεις να πληρωσεις συνταξεις και μισθους στον ελληνικο λαο τον οποιο εγδαρες ελα παλι να του μιλας για καλαθια της κοκκινοσκουφιτσας , και μετα κοιταξου και στον καθρεφτη να δεις την φατσα σου να γελας ακομα περισσοτερο.

    • ΚΑΙΤΟΥΛΑ όπου γάμος και γιορτή η ΒΑΣΙΛΟΥ πρώτη έτσι και εσύ θα βγάλεις την κακία σου κάνε καμία δουλειά και άφησε τις μπαρούφες

  • Καλή επιτύχια… Βέτα..παίζει η έδρα του Πασοκ και του ΚΚΕ και ενδέχεται ο Συριζα να παρει 2 (όπως και η ΝΔ)… φουρκα χραζ ο εκλογικος νομος…

  • Συνεχίζεται η τακτική λαϊκισμού με ψεύτικες υποσχέσεις για αυξήσεις μισθων, μείωση τιμών, ανεδαφικές παροχολογίες κλπ. κλπ. νομίζοντας πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

    • Μιλαει και η δεξια για λαικισμο ψευτια και κουτοχορτο που τα εχει αναγαγει σε σημαια της διαχρονικα και τα τελευταια 4 χρονια ακομα περισσοτερο. Γελαμε απλα με αυτα που θα σας φερει το αλλαζονικο παιδακι απ το Χαρβαρντ!

      • Ρε τιτανοτεραστιε στις 21/5/23 ο λαος απαντησε στην καταστροφολογια στην τοξικοτητα και στα παραμυθια του σφυριζα,20 μοναδες στο κεφαλι φαγατε και ακομη ζειτε στο δικο σας συμπαν,ο κοσμος ακουει τσιπρας και τρεχει να κρυφτει!!!

        • Κατ αρχήν μάθε να γράφεις και κατά δεύτερον εσείς που χαίρεστε τόσο πολύ με την αυτοδυναμία σας θα γίνετε τυφλοπόντικες

  • ΚΟΖΑΝ .GR με πετάς έξω έχουμε λογοκρισία δεν βρίζω κανέναν θέλω να απαντήσω στα παπαγαλάκια της ν.δ ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.