kozan.gr: Ξεκίνησε το 3×3 ΔΕΗ StreetBasketball στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2023
16:17

Η ΔΕΗ ένωσε τις δυνάμεις της με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  και διοργάνωσε το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball, μια διοργάνωση για όλους που διεξάγεται 3-4 Ιουνίου στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας. To 3×3 είναι ένα μοντέρνο, γρήγορο και δυναμικό άθλημα. Στο 3×3 ΔΕΗ Street Basketball συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών όπως επίσης και ανοικτές κατηγορίες μη-αγωνιστικού χαρακτήρα π.χ οικογένειες.

9 σχόλια

  • Το ότι κάποια παιδιά δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις δεν τα υπολογίζεται.
    Όμως ξέρετε να βγάζετε δελτία τύπου και φανφάρες

  • Αποτυχημένες εκδηλώσεις συνεχίζονται στον δήμο μας.μοναδικος σκοπός οι φωτογραφίες των του δήμου.

  • Πριν μέρες είχαμε ανακοίνωση για τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές και τώρα φασαρία και φωτογραφίες . Ποιος ρε παιδιά τα σκεφτετε όλα αυτά;

  • Αφού μας έκλεισαν τα εργοστάσια και μείναμε χωρίς δουλειές η πόλη μας σβήνει οι νέοι έφυγαν γιατί δεν υπάρχει μέλλον θυμήθηκαν οι της ΔΕΗ μαζί με τους δικούς μας να φέρουν
    Σπορ και θέαμα κάτι σαν
    Φάτε μάτια ψάρια.

    Λυπάμαι αν χαίρεστε αυτοί που επικροτεί τε γιατί τα παιδιά και τα εγγόνια σας θα φύγουν μακριά σας.
    Όλα αυτά καλά με ε άλλες προδιαγραφές.

  • ΈΛΕΟΣ με τα σχόλιά σας! Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι. Παρόλα αυτά, να ξέρετε ότι πολλά παιδιά το κατ’ ευχαριστήθηκαν. Και αυτό μετράει στην τελική!

  • Το μονό μπάσκετ είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο άθλημα; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε; Δηλαδή δεν είναι μπάσκετ; Είναι άλλο άθλημα; Εμείς που παίζαμε από παιδιά μονά, παίζαμε ένα μοντέρνο άθλημα και δεν το ξέραμε; Τι χαζομάρες είναι αυτές; Το ότι είχαν καλεσμένο αθλητή του παρκουρ σε μια μπασκετική δράση, δεν το συζητώ καν. Τουρλουμπούκι. Μόνο διαφήμιση στην ΔΕΗ να κάνουμε. Λες και δεν είχαμε δύο μπάσκετες σε ολόκληρη πόλη. Δίνει ο δήμος δωρεάν δημοτικό μέρος, για να διαφημίζονται ιδιωτικές εταιρείες και τους λέτε και ευχαριστούμε… Σημεία των καιρών.

  • Η εκδήλωση πέτυχε οι φωτογραφίες βγήκανε τα κομμωτήρια δούλεψαν κ κάποιοι πρατσαλισανε χρήμα της ΔΕΗ για να παίξουν μπάσκετ 30-50 παιδιά .Όταν μάθουμε πόσο κοστίζει το όλο event τότε μόνο θα ξέρουμε πόση αύξηση στο ρεύμα θα μας έρθει πάλι.Η τέχνη δεν αλλάζει μόνο οι καλλιτέχνες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.