Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας: Συνάντηση εργασίας του έργου SunSharing – Υποστηρίζοντας τις Ενεργειακές Κοινότητες, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο νέο campus της ΖΕΠ στην Κοζάνη

3 Ιουνίου 2023
19:40

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη συνάντηση εργασίας του έργου SunSharing – Υποστηρίζοντας τις Ενεργειακές Κοινότητες στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη, στο πλαίσιο του προγράμματος European Climate Initiative (EUKI).

 Σκοπός του έργου είναι να αυξηθεί η προβολή και η κατανόηση των ενεργειακών κοινοτήτων και των πρωτοβουλιών crowdfunding για Φωτοβολταϊκά έργα σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Κροατία, Βόρεια Μακεδονία, Ελλάδα, Βουλγαρία).

 Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο νέο campus της ΖΕΠ στην Κοζάνη, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μεταξύ 10.00 π.μ. και 11.20 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1WSIcJwueWQ7HqfFHWKZfbN4qdAFQRkudh
zVw__aEMGJqw/viewform?usp=sf_link

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.