Kοζάνη: Για 15η χρονιά το μουσικό φεστιβάλ Sourdstock, Παρασκευή 30 Ιουνίου & Σάββατο 1 Ιουλίου

4 Ιουνίου 2023
03:21
Κανένα σχόλιο
To Sourdstock είναι ένα αυτοοργανωμένο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2007. Φέτος διοργανώνεται για 15η φορά την Παρασκευή 30 Ιουνίου και Σάββατο 1 Ιουλίου στο θεατράκι του αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη. Φέρτε την παρέα σας, το πάθος και την καλή σας διάθεση στο καλύτερο φεστιβάλ της πόλης!!
Τα συγκροτήματα:
Παρασκευή 30 Ιουνίου
Kyriakos Badolas &
Cross the line band (Blues Rock- Κοζάνη)
Three D’n’A (Psych Punk- Βόλος)
Σκοτοδίνη (Dark punk – Γιάννενα)
Άδειες Μέρες (Psychotic Rock – Κοζάνη)
Σάββατο 1 Ιουλίου
90s Fat Kid (Acoustic Folk Punk – Αθήνα)
Ecollapse (Groove/thrash metal – Κοζάνη)
Anima Triste (Darkwave Post Punk – Αθήνα)
Τοξικά Απόβλητα (skacore – Αθήνα)
To fest θα ξεκινήσει στις 8μμ και θα τελειώσει στις 12μμ παρακαλούμε να προσέλθετε νωρίς για να στηρίξετε τα συγκροτήματα!!
Θα υπάρχει μπαρ και φαγητό για την οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ..
Θεατράκι Αγ. Δημητρίου.. Κοζάνη (δίπλα στην αίθουσα τέχνης)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.