Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Η οδός Πόντου στην Κοζάνη πρέπει να μετονομαστεί σε οδό λακκούβα (Φωτογραφίες)

4 Ιουνίου 2023
10:53

Η οδός Πόντου στην Κοζάνη πρέπει να μετονομαστεί σε οδό λακκούβας. Μέχρι και πτώση με τραυματισμό υπήρξε εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Κι εκτός από τις λακκούβες βρομιά και πλήρης εγκατάλειψη.

 

5 σχόλια

  • Μακάρι να ήταν μόνο αυτός ο δρόμος. Η Κοζάνη δεν νομίζω ότι έχει κάποιο δρόμο με σωστή ασφαλτόστρωση.

  • Στις 23/05/2023 το πρωί 8:32 πήρα τηλέφωνο στην γραμμή του δημότη. Υπάρχει πιο πριν καλύτερη λακκούβα (με την βροχή ήταν σκέτη ομορφιά).
    Στις 12/08/2022 (ναι 2022) έγγραφο με αριθμό πρωτ. 40746 για ασφαλτόστρωση της Πόντου. Σίγουρα πρέπει να φρεζαριστεί πρώτα. Ελπίζω στην επόμενη εργολαβία τους να το προγραμμάτισαν και να γίνει.

  • Σαν διανομέας, οδηγώ σύμφωνα με τις λακούβες . Όλη η Ελλάδα είναι έτσι κυρίως στα στενά και τα δρομάκια. Οι κατεστραμμένοι δρόμοι αντικατοπτρίζουν την αθλιότητα της χώρας . Και να στρώσουν άσφαλτο μετά θα σκάψουν σε σημεία με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και άλλες λακούβες .

    Λευτεριά στην Καλαμιά Κοζάνης !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.