Οι τυμπανοκρουσίες από όλους αυτούς που έχουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση με την γέφυρα που οδήγησε και οδηγεί σε μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδες κατοίκους, εργαζόμενους, αγρότες , αυτοαπασχολούμενους και μαθητές μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί. Δεν ήταν μοιραίο η γέφυρα να κλείσει αφού με εντοπισμένα προβλήματα εδώ και χρόνια δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο συντήρησης  μέχρι που η γέφυρα έκλεισε με εισαγγελική παρέμβαση.

Ακόμη 3 μήνες μετά όλοι αυτοί που επλήγησαν με σοβαρές συνέπειες δεν έχουν λάβει καμία στήριξη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν παρά τα δίκαια αιτήματα τους, ταυτόχρονα η κατάσταση στις δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής παραμένουν σε τραγική κατάσταση για τις ανάγκες του λαού, ενώ η πλήρης αποκατάσταση της γέφυρας δεν έχει γίνει.

Οι φορείς, τα σωματεία και ο λαός της περιοχής όπως το προηγούμενο διάστημα μπήκαν μπροστά και απαίτησαν με την πάλη τους και τους αγώνες τους την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας έτσι πρέπει να συνεχίσουν και τώρα χωρίς κανέναν εφησυχασμό και εναπόθεση ελπίδων σε  επίδοξους σωτήρες.

4/6/2023

Απο το Γραφείο Τύπου

 της Τομεακής Επιτροπής Κοζάνης