kozan.gr: O συνδυασμός της “Ενότητας”, με τον Λάζαρο Μαλούτα, επισκέφτηκε το Πανηγύρι Δρεπάνου, το βράδυ της Κυριακής 4/6 (Φωτογραφία)

4 Ιουνίου 2023
22:15

 

O συνδυασμός της “Ενότητας”, με τον Λάζαρο Μαλούτα, επισκέφτηκε το Πανηγύρι Δρεπάνου, το βράδυ της Κυριακής 4/6. Ακολούθησε φαγητό για συνεργάτες & μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης.

20 σχόλια

  • Σκεψου αν ξαναβγουν αυτοι;Οι ιδιοι ανθρωποι εδω και χρονια που δεν μπορεσαν να ενωσουν την πολη με τα Πλατανια και μας αναγκαζουν να κανουμε τρια χιλ.για να παμε στα σπιτια μας που ειναι κατω απο τις γραμμες και θελουν να ξαναμπουν στο δημαρχειο.Αυτοι οι ιδιοι που δεν μπορεσαν να φτιαξουν εναν περιφερειακο δρομο.Ευτυχως εχουμε ομως και πρωτιες.Πρωτοι στις λακκουβες ,πρωτοι στο ακριβοτερο νερο κλ.π.ΚΡΙΜΑ.

      • ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ. Ν`ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΠΟΥΡΤΑΣ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

  • Δήμαρχε πως νιώθεις που βρίσκεσαι στο μεγαλύτερο πανηγύρι του νόμου,το οποίο έχει ενα από τα καλύτερα τοπικά συμβούλια και δεν είναι κανένας έστω και τοπικά στο τραπέζι?? Βλέπω ότι το Δρέπανο Μαυροδένδρι καλαμιά Βατερό Σίδερα Λυβερα Ακρινή θα σε ρίξουνε από την καρέκλα…

  • Η λαϊκή εμποροπανήγυρη είναι ένα ευχάριστο γεγονός στην καθημερινότητα. Αντίθετα, το πανηγύρι που διοικεί τον Δήμο και θέλει να επανεκλεγεί, μόνο για κλάματα είναι.

  • Αξιοπρέπεια μηδέν ωραίο τραπέζι σας έκανε η εταιρεία των φωτοβολταϊκών Και για τραπεζώματά είστε καλή σας το αναγνωρίζουμε τίποτα άλλο όμως

  • Πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι πολίτες ότι οι εκλογές δεν είναι πανηγύρι, μπύρες και σουβλάκια και πρέπει να μετατρέψουμε την ήττα Μαλούτα και της αυτοδιοικητικής του ορχήστρας σε ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ.

    • 30 χρόνια όλο 5 ετιες του δίνουν και βλέπεις το έργο του μαύρα χάλια κρανίου τόπος το αποτέλεσμα

  • Οι ίδιοι και οι ίδιοι χρόνια τώρα που δεν έκαναν τίποτα σ αυτόν τον τόπο θέλουν να ξανά βγουν για να κάθονται και να τους πληρώνουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.