Στο Τσοτύλι η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει επερχόμενων διεθνών αγώνων

5 Ιουνίου 2023
09:25

Στο Τσοτύλι Βοΐου είναι το κάλεσμα των αθλητών και αθλητριών της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους διεθνείς αγώνες που επίκεινται.

Αντωνία Γιαννακόπουλου της Παναχαϊκής (50 κιλά), Όλγα Παπαδάτου του Φοίνικα (57 κιλά), Βασιλική Σταυρίδου από Μαχητές Ελευθερούπολης (75 κιλά) (τα 3 κορίτσια της φωτογραφίας) καθώς και οι Κωνσταντίνος Καλογερίδης του Αχιλλέα Γρεβενών (63.5), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος του Ολυμπιακού (71), Νικόλαος Κατής του Άρη Νικαίας (75), Εμιλιάνο Ντρεκάι από Π.Ο. Φαιάκων (75 κιλά), Μιχάλης Τσαμαλίδης του Φοίνικα (80), Διονύσης Ψυχογιός του Ολυμπιακού (86 κιλά), Βαγκάν Νανιτζανιάν από τον ΠΑΟΚ (92) και Στέλιος Ρούλλιας του ΣΜΔΑ Δροσιάς (+92 κιλά) είναι αυτοί που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας που θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών προπονητών σε αυτό το καμπ προετοιμασίας.

 

dinamika.apexsports.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.