Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, στην Υγειονομική κάλυψη του “3×3 ΔΕΗ street basketball Πτολεμαΐδα 2023” (Φωτογραφίες)

5 Ιουνίου 2023
10:16

Παρουσία της Εθνικής Ανδρών 3×3 open και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Παρκούρ Δημήτρη Κυρσανίδη, ολοκληρώθηκε το “3×3 ΔΕΗ street basketball Πτολεμαΐδα 2023”, που διοργάνωσαν το τριήμερο 2, 3 και 4 /6/23 η ΔΕΗ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Εορδαίας και με την υποστήριξη της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μία σπόλυτα πετυχημένη μεγάλη αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή πολλών Ομάδων, ενώ την υγειονομική κάλυψη των αγώνων είχε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, εθελοντές του οποίου, με την άψογη συνεργασία του αξιόλογου Ιατρού Ανδρέα Πετρίδη, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού προγράμματος. Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών Ευχαρίστησαν την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου και τους Εθελοντές Παναγιώτα Παρασκευά, Βέρα Καρακούκα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Ειρήνη Μπουντούρη , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Υγειονομικής κάλυψης της Αθλητικής διοργάνωσης.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.