kozan.gr: O υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γ. Τοπαλίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στέλνει το δικό του μήνυμα και καταθέτει τις απόψεις του σε σχέση με την άναρχη ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών (Βίντεο)

5 Ιουνίου 2023
20:18

O υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης,Γ. Τοπαλίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στέλνει το δικό του μήνυμα και καταθέτει τις απόψεις του σε σχέση με την άναρχη ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών.

19 σχόλια

      • Ο Μαλουτας ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο αλλά…θα συγχωνευθεί όπως και όλο το τσικό της ΝΔ με τον πρώτο Πόντιο δήμαρχο του Δήμου Κοζάνης Γιώργο Αμανατίδη. Φυσικά το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Αμανατίδη …

      • Μετά τις εκλογές τέλος Ιουνίου, όλα θά πάρουν τόν δρόμο τους και όλοι θά πάρουν αυτό πού τούς αναλογεί. Υπομονή θά υπάρξουν πολλές- πολλές εκπλήξεις!! Και οι ανακοινώσεις ονομάτων των υποψηφίων, θά γίνουν, όλα στην ώρα τους . ΥΠΟΜΟΝΉ.

  • Γιωργάκη στο χωριό σου που γέμισε φωτοβολταϊκά δεν τα είδες ακόμα τώρα θυμήθηκες το Βατερό και την καλάμια κουτόχορτο τέλος

  • Γιώργο προχώρα, γερά, με σταθερές θέσεις και απόψεις. Όλοι αυτοί που σήμερα σε κατηγορούν, την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών θά τρέχουν για συγχαρητήρια.

  • Πολύ σημαντικό να επισημαίνεται η σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης της περιοχή μας από όλους! Όσες περισσότερες φωνές, προτάσεις, δράσεις τόσο καλύτερα!!

  • Όχι ρε Τοπαλίδη. Εκτάσεις για να εγκατασταθούν επιχειρήσεις τεχνολογίας υπάρχουν άπειρες. Και αν έρθουν εσύ και το σινάφι σου θα τις εκμεταλλευτείτε. Εμείς θα είμαστε πάλι στην απόξω. Καλύτερα φωτοβολταϊκά εκεί παρά λαμογιακά. Έλα κάνε μας τη χάρη.

  • Μετά τις εκλογές του Ιουνίου όλα θά είναι τελείως διαφορετικά, ειδικά στον δήμο Κοζάνης. Η φιλοδοξία είναι θεμιτή, ή πραγματικότητα όμως είναι ρεαλιστική. Γιώργο υπομονή ακόμη ένα μήνα, όταν ανακοινώσεις τά ονόματα τού συνδυασμού σου, τό κλίμα θά γίνει καλοκαιρινό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  • Άλλος ένας σωσίας μας προέκυψε είναι κάποιοι βάλθηκαν να απασχολούν κάθε λίγο την επικαιρότητα.

  • Επειδή ο Μαλουτας πιστεύω θα κατέβει με τις ευλογίες της νδ σε βλέπω να κατεβαινεις υποψήφιος με τον Μαλουτα και θα σε κάνει αντιδήμαρχο.

  • Ναι ρε Γιώργο αλλά μας λες να μη μπουν φωτοβολταϊκά εκεί κοντά στο βατερο και να μπει κάτι τεχνολογικής φύσεως πάλι. δεν είναι σωστό αυτό. θα αφήσουμε λίγο τη φύση ήσυχη στην περιοχή μας. υπερκαλύψαμε το ποσοστό που μας αναλογεί σαν Δήμος για φωτοβολταϊκά. Ό,τι μπήκε μπήκε. τώρα οι γνωστές εταιρίες να πάνε σε άλλου νομούς σε όλη την Ελλάδα, να επωμιστούν και το σχετικό κόστος αποθήκευσης και μεταφοράς του ρεύματος (όχι υπερκέρδη επειδή η Κοζάνη είναι κοντά στο δίκτυο αποθήκευσης και διανομής) και να αφήσουμε τη γη στην περιοχή μας ήσυχη. αυτό είναι το μήνυμα υπέρ του περιβάλλοντος, όχι να λέμε μη βάζετε φωτοβολταϊκά εδώ για να βάλουμε κάτι άλλο τεχνολογικής φύσης….. να αφήσουμε το περιβάλλον επιτέλους ήσυχο στο Δήμο Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.