kozan.gr: Άρχισε η αναμενόμενη “απορρόφηση” του συνδυασμού Σημανδράκου από την “Ενότητα” του Λ. Μαλούτα, με τις “ευλογίες” και την πλήρη ικανοποίηση του πρώτου, όταν ο ίδιος – και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια, στις προηγούμενες εκλογές – ρωτούσε στο debate του kozan.gr τι άλλο είχε να προσφέρει ο Λ. Μαλούτας στην αυτοδιοίκηση, μετά από 30 χρόνια και γιατί να τον ψηφίσουν οι πολίτες; (Βίντεο)

6 Ιουνίου 2023
08:12

 

Άρχισε η αναμενόμενη “απορρόφηση” του συνδυασμού Σημανδράκου από την “Ενότητα” του Λ. Μαλούτα, με τις “ευλογίες” και την πλήρη ικανοποίηση του πρώτου, κάτι που εκφράστηκε και στην προχθεσινή συνάθροιση, με παράθεση κοινού γεύματος (κέρασε ο Δήμαρχος), στο πανηγύρι του Δρεπάνου Κοζάνης. Βέβαια, ο Ευάγγελος, μάλλον, ξέχασε,  πως ο ίδιος – και μάλιστα πριν από τέσσερα χρόνια, στις προηγούμενες εκλογές – αναρωτιόταν στο debate του kozan.gr – θέτοντας και σχετικό ερώτημα προς του πολίτες γιατί να ψηφίσουν τον Λ. Μαλούτα και τι άλλο είχε να προσφέρει στην αυτοδιοίκηση μετά από 30 χρόνια;

Τι έλεγε ο Ευάγγελος Σημανδράκος, πριν από τέσσερα χρόνια:

 

 

 

6 σχόλια

  • Συμμετοχή των συμβούλων Σημανδράκου στην ενότητα του Μαλούτα σημαίνει χειμαρρώδης στήριξη στα φωτοβολταικά σχέδια του Μαλούτα, συμμετοχή στη στασιμότητα, στην υποβάθμιση, στήριξη στο κρυφό όνειρο του Μαλούτα που είναι τα υπόλοιπα 5 χρόνια να εισπράξει τον αυτοδιοικητικό μισθό. Ο Μαλούτας ενδιαφέρεται μόνο για τον μισθό και τίποτα άλλο. το ερώτημα είναι: Αξίζει να πληρώνεται για αυτά που έκανε; Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Η ΚΟΖΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.

  • Α ρε Ματίνα όσες φορές τους απαρνήθηκες, άλλες τόσες έκατσες μαζί τους σε τραπέζια!! Έχεις σταθερή άποψη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.