Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε με έργα και πράξεις τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία

6 Ιουνίου 2023
11:01

Τη σύμβαση που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία  με τίτλο, «Προμήθεια και τοποθέτηση δύο (2) αναβατορίων ΑΜΕΑ στο Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών» προϋπολογισμού 22.196,00 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης και ο ανάδοχος του έργου.

Τα αναβατόρια θα επιτρέπουν στους χρήστες αμαξιδίων ΑΜΕΑ να μπορούν αυτόνομα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίζουν και να χρησιμοποιούν το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών.

Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της υπογραφής σημείωσε πως: «Οφείλουμε να διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα. Προσπαθούμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους, ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής».

Η Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προνοιακής της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και της ισότιμης συμμετοχής τους στα κοινωνικά αγαθά και τη συλλογική, κοινωνική ζωή, στηρίζει με έργα και πράξεις τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία.

 

19 σχόλια

  • ότι και να κάνεις Είσαι ευθυνόφοβος έχεις διαλύσει την Δυτική Μακεδονία δεν παίρνεις καμία πρωτοβουλία

  • Μακάρι να δείξεις ενδιαφέρον και για την περιφέρεια που την εγκατελειψεσ Και την κατάντησες Περιφέρεια Με Πολλες και Ειδικεσ και Γενικές Αναγκες (ΠΜΠΕΓΑ)..!
    Είθε το ενδιαφέρον σου για τους ΑΜΕΑ τουλάχιστον να είναι ειλικρινές και ουσιαστικά.!

  • Αρκουδες και αγριογουρουνα θα μεινουν μονο σε αυτο τον τόπο αν τυχον σε ξαναβγάλουμε. Σε ολα τελευταιοι μας κατάντησες μακράν οτι χειρότερος πολιτικός εχει περάσει από αυτον τον τόπο.

  • Αγιασμό θα κάνεις κ. Περιφερειάρχη στην περιφέρεια Γρεβενών για τη μεταφορά των ΑΜΕΑ; Έγινε της μόδας πλέον από την περιφερειακή αρχή η εκμετάλλευση των θρησκευτικών παραδόσεων προς δήθεν πολιτικό όφελος στην προεκλογική περίοδο . ΝΤΡΟΠΗ !

  • στην ιδια χωρα στο ιδιο εργο θεατες να γινεται το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ειδηση…οτι δλδ τα ατομα αμεα δεν μπορουν δεν πρεπει κ δεν ξερω εγω τι σκατα να εχουν προσβαση σε χωρους που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθοτι δημοσιοι. ας σοβαρευτουμε λιγο αυτα αλλου ειναι προαποφασισμενα απο χρονια δεν περιμενουν στο και 10 να παρθουν τετοιες αποφασεις. δυστυχως απαξ κ εισαι αμεα διαφορετικος ή κατι αλλο δεν σου επιτρεπουν ουτε στην πολη να περπατησεις. αληθεια θα αφαιρεθει ποτε καμια πινακιδα απο τους εξαιρετους συμπολιτες που παρκαρουν σε ραμπες κ θεσεις αναπηρων ή οι καφεδες εχουν προτεραιοτητα;;;

  • Υπάρχουν πολλά θέματα να λυθούν
    Θέλουμε νέο αίμα
    Θέλουμε νέους με οράματα
    Θέλουμε νέους με δυναμική

    Θέλουμε αλλαγή εδώ και τώρα….

    Χάρη πιστεύουμε σε σένα….
    Ότι θα κάνεις κάτι καλό….

  • Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.