X. Eλευθερίου: Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται τον Γιάννη Λεωνίδα τον πρόεδρο των Λευκάρων τα τελευταία εννέα χρόνια

6 Ιουνίου 2023
15:56

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται τον Γιάννη Λεωνίδα τον πρόεδρο των Λευκάρων τα τελευταία εννέα χρόνια.  Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην παράταξή μας.  Αυτά που μας ενώνουν είναι πάντα περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Γιάννη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και για τη συμβολή σου στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας για το μέλλον του τόπου μας.

Καλό αγώνα!

4 σχόλια

  • Η “Γέφυρα στο μέλλον” θα έχει το μέλλον της γέφυρας , ο λόγο του κ. Γιάννη αλλά λόγο του αρχηγού της

  • Ο Ζευκλής και ο Ελευθερίου έκαναν κάτι έξυπνο. Δεν συνεργάστηκαν με καμία παράταξη αλλά απορρόφησαν όλους τους τοπικούς προέδρους. Άρα η επικράτησή τους είναι πλέον δεδομένη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.