Xρήστος Ελευθερίου: Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται την Σοφία Νικολαΐδου την πρόεδρο των Αυλών τα τελευταία δεκατρία χρόνια

7 Ιουνίου 2023
08:16

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται την Σοφία Νικολαΐδου την πρόεδρο των Αυλών τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την Σοφία στην παράταξή μας.

Αυτά που μας ενώνουν είναι πάντα περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Σοφία μου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και για τη συμβολή σου στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας για το μέλλον του τόπου και ιδιαίτερα των Αυλών μας.

Καλό αγώνα!

15 σχόλια

  • H Σοφία είναι εργατική και αγαπάει τις Αυλές όσο τίποτε άλλο. Την τελευταία περίοδο το χωριό μας έχει γίνει πανέμορφο για αυτό θα την ξαναεκλέξουμε πρόεδρο. Μπράβο Σοφία.

    • Πως έχει γίνει πανέμορφο το χωριό μας. Γιατί εμείς δεν το βλέπουμε. Τίποτε δεν άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Εκτός αν εννοείς το παρκάκι που έγινε μπροστά στο σπίτι της, που δεν ξέρουμε και πόσο στοίχισε.

  • έκπληξη .Αυτό δεν το περίμενα ειλικρινά.Η χρόνια πρόεδρος και στενή συνεργάτιδα του Κωνσταντόπουλου η οποία μάλιστα όταν απέτυχε ο Βασίλης και κέρδισε ο Ελευθερίου στεναχωρήθηκε αφάνταστα και η οποία δεν ήθελε να κατέβει αλλά κατέβηκε για χάρη του Κωνσταντόπουλου τώρα απέναντι στον Κωνσταντόπουλο.Μιλάμε για μεγάλη ανατροπή.

  • Ο Βασίλης βαζοντας τον Ελευθερίου στο ψηφοδέλτιο του τα είδε όλα. Αν δούμε και το Μικρόβαλτο να προχωρεί δεν θα ξαφνιαστω. Το περιμένω και το Μικρόβαλτο. Μπράβο σε όλους.

    • Το μικροβαλτο είναι σίγουρο ότι η πρόεδρος θα είναι με τον Ελευθερίου. Και θα τελειώσει και η θητεία της
      Χυταμ λέγεται
      Στα Καμβούνια θα φάει μαύρο
      Όπως και σε όλο τον δήμο
      Αλλά η ίδια πρόεδρος τόσα χρόνια; Ο Ελευθερίου δεν έλεγε όχι στο παλιό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.