kozan.gr: Συνεδρίασε, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, η ΝΟΣ της ΔΕΕΠ Κοζάνης, παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Ιουνίου 2023
20:28

 

Συνεδρίασε, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, η ΝΟΣ της ΔΕΕΠ Κοζάνης, παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ.

15 σχόλια

    • Παλι με τον Κατανα ασχολεισαι? Κοιτα την ‘αγαπη’ που υπαρχει στα προσωπα των περρισοτερων και ασχολησου με αυτο και οχι με εναν ελευθερο επαγγελματια που ξεπαραδιαζονταν για το κομμα σου!!!!!!!!!!!!

  • Βλέπουμε και στελέχη της τοπικής ΔΗΜΤΟ Σερβίων ΝΔ…Δεν μπορώ ομως να καταλάβω τι δουλειά έχουν σε εκδήλωση της ΝΔ, διότι κάποιοι είναι ήδη εκλεγμένοι με τον Συριζαιο Δήμαρχο Σερβίων και κάποιοι θα είναι υποψήφιοι μαζί του στις δημοτικές εκλογές του 2023…κανονικά σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πάνε… Οποιος κατάλαβε…τα υπόλοιπα λίαν συντόμως!!!

    • Εκεί στα Σέρβια υπάρχει θέμα.Δεξιοί με το Πασόκ αντάμα.Αντί να στηρίξουν τον υποψήφιο της ΝΔ στηρίζουν Ελευθερίου και τα κάστρα πέφτουν από μέσα.Είναι τάχα ΝΔ.

  • Προς τον προεδρο της ΔΕΕΠ Κοζανης ,πως καλεστηκαν οι παραπανω και εμεις δεν?;:;:;Δεν μας θεωρειται μελη του κομματος;?;:;Γιατι τωρα η εκδηλωση και οχι πριν τις πρωτες εκλογες?;?;?Τι αλλαξε?;?;?;?Γιατι δεν εγινε παρουσιαση των υποψηφιων βουλευτων πριν ,ενω εχει γινει σε διπλανους και παραδιπλανους νομους?;?;?;? Αν εβγαινε πρωτος σε σταυρους συγκεκριμενος υποψηφιος θα γινονταν η εκδηλωση?;?;? ΥΓ προς οψιμους Νεοδημοκρατες μην προκαλειτε με την σταση σας ορισμενοι….καποιοι εχουν δωσει πολλα …παρα πολλα για αυτην την παραταξη και δεν θελουν “ανταποδοτικα “…..

  • ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

    ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2023

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    • Και νά ήταν μόνον αυτός!!! Κάποιοι είναι σάν τά λάστιχα αυτοκινήτων, παντός καιρού. Μετά τίς εκλογές τού Ιουνίου, πρέπει άμεσα, ό πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κοζάνης, σέ συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές ,νά βάλουν ένα τέλος σε αυτό τό πανηγύρι πού γίνεται στον δήμο Κοζάνης . Είπαμε οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές, ή πραγματικότητα όμως είναι και θά πρέπει νά είναι ρεαλιστική.

  • Και κατι ακομα για να μην νομιζετε οτι ξεχνιομαστε η φοβομαστε….για τις αυτοδιοικητικες γραφουν πιο πανω για στελεχη της παραταξης και δηλωνουν οτι δεν θα επρεπε να ειναι εκει …πολυ μεγαλη χαρη σας κανουν ορισμενους που βρισκονται εκει με τοση απαξια και περιφρονηση που τους δειχνετε και ειδικα ο περιφερειαρχης οταν γραφει κανονικοτατα ολα τα στελεχη και ερχεται τωρα να τους ζητησει την στηριξη τους……αλλα αυτα ολα τα οργανωνει η ΔΕΕΠ ….αν εχει τα κα….
    λα

  • Πολύ σκυθρωπά πρόσωπα βλέπω τι γίνεται ούτε ένα χαμόγελο μήπως τους διακατέχει ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν ξέρω ρωτώ

  • Θλίψη αν μας κυβερνήσουν άλλα μία τετραετία αυτοί. Τι αλλο πρέπει να γίνει για να πάρουν πόδι; Λαέ ξύπνα!

    • όσο και να φωνάζεις Θανάση ο κόσμος είναι σε ύπνωση, έχουν καταφέρει με τα τόσα εκατομμύρια που έδωσαν στα κανάλια να αποβλακώσουν τον κόσμο τελείως

  • Ο Περιφέρειάρχης από τους πρώτους που προσέλαβε ήταν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Οι ΝΔ μόνο να τον ψηφίζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.