Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση

8 Ιουνίου 2023
23:38
kozani_plateia

Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση.

48) Κοζάνη

Κάποια μέρη της Κοζάνης μού θυμίζουν του Ζωγράφου και αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα καλό. Δεν προχωράς δηλαδή και ανυπομονείς για το τι θα ξεπροβάλλει στο επόμενο στενό. Ξέρεις ήδη τι είναι: Κλασικές τριώροφες πολυκατοικίες με τις τέντες. Από την άλλη έχει και την κεντρική της πλατεία, έχει και πολύ φιλικούς κατοίκους και πολύ μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον.

H συνέχεια εδώ

118 σχόλια

  • ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ!

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!

    ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΑ Τ’ΑΛΛΑ… ΚΑΥΤΑ!

  • Nαι ωραίοι και οι άρχοντες της Κοζάνης που θέλουν να κάνουν δουλειά των 500 ευρό με ένα εικοσάρικο

  • Όχι ότι αξίζει κάτι καλύτερο η πόλη μας, δεν έχουμε τίποτα απολύτως να δείξουμε και είμαστε και ψώνια. Αλλά η λίστα του vice είναι για γέλια, για κάποιες πόλεις σαν να μην έχει πάει ποτέ. Το καλύτερο η Αθήνα το χανιο στο 5 γελάει ο κόσμος.

    • Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΙΑ
      ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
      ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
      ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΚΥΖΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
      Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΒΕΝΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Παρά το γεγονός ότι εδώ μάλλον έχει δίκιο, ας μην ξεχνάμε ότι είναι σε κατάταξη εγκυρότητας η ν.985.686 εφημερίδα στον κόσμο.

  • 20 χρόνια ο κουκουλοπουλος γιαυτη την θέση πάλευε μέρα νύχτα, κ τώρα θέλει να ξαναπαλεψει σαν βουλευτής.Τον αγώνα του δεν τον βλέπει κανεις😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

      • Τουλάχιστον στην Πτολεμαΐδα δεν έχει σοκάκια που ειναι αδιέξοδα και υπάρχουν πινακιδες που λένε τους δρόμους και αριθμούς. Στην πρωτευουσα της Δυτικής Μακεδονίας χαχα ακόμα δεν έφτασε αυτή η τεχνολογία, όπως τα χωριά σα να λέμε.

    • Αγραμματε γιαπρακοφαγε. πρωτεύουσες νόμων γραφει
      Σουρδοι είστε
      Πάντα κ σε όλα τελευταιοι
      Άχρηστοι αγράμματοι κ τεμπέληδες. Κατάλαβες;
      Αααα(που κάνετε κι εσείς)

      • Γελάει ο κόσμος μαζί σου, ιδικά για το αγραμματε το στηρίζεις με τον λόγο σου. Έχει και νυχτερινό λύκειο να μάθεις καμία λέξη γιατί εννιά στις δέκα λέξεις είναι βρισιές. Όσο για την εμμονή με την Κοζάνη έχει πολύ καλούς ψυχολόγους να πας να μιλήσεις να σου περάσει.

  • Φοβερή εγκυρότητα! Αφου μας έβγαλε και χειρότερα από τα Γρεβενά και το ΚιλκίςΚιλκις, είναι πραγματικα αξιόπιστο το άρθρο.

  • Η πόλη είναι οι άνθρωποι της. Μένει να δει ο καθένας μας τι κάνει για την πόλη του. Προσωπικά την αγαπώ, όπως και τους ανθρώπους της!

  • Με τόσα έργα που γράφει ο Μαλουταςν οτι έγιναν στα βιογραφικά των υποψηφίων,τουλάχιστον η πόλη έπρεπε να είναι εφάμιλλη της Λωζανης
    Υπαρχει προκαταληψη

    • Φιλαράκι Κοζανιτης είμαι μένω τα τελευταια χρόνια Αθήνα. Το θετικο στη πρωτεύουσα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη που μπορείς να επιλέξεις τι θα δεις, και συνέχεια ανακαλύπτεις κατι. Φυσικά υπάρχει η ασχήμη πλευρά αλλά υπάρχει και πολλή ομορφιά.

  • υπαρχουν γειτονιες κεντρικοτατες με παλιοσιδερα και στεγαστρα με οτι βρει ο καθενας…..τρομακτικο για την σημερινη εποχη και μαλιστα οταν εκει καθονται νεοι ανθρωποι…

  • Τουλάχιστον στην Πτολεμαΐδα έχει δρόμους και όχι αδιέξοδα σοκάκια και ένα επίσης βασικό υπάρχουν πινακιδες με τα ονόματα των δρόμων. Στην σουρδια δεν έφτασε ακόμα αυτό το επίτευγμα του πολιτισμού.

  • Φιλικοί οι Κοζανίτες;🤣🤣🤣🤣🤣Φιλικοί οι χωριάτες πέριξ της Κοζάνης;🤣🤣🤣🤣🤣 Φιλικοί οι Πόντιοι που ζούν κι αυτοί εκεί;🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Όλοι τους είναι για 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

    • Πάντως εγώ μετά τον αγιασμό αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

  • Αν μπορείτε να περπατήσετε από την Οδό Παύλου Μελά έως το σπίτι του κ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ του πρώην Δημάρχου ΚΟΖΑΝΗΣ , Πρώην υπουργού και ΝΥΝ Υποψηφίου ΒΟΥΛΕΥΤΗ θα καταλάβετε σε τι Πόλη Ζούμε !!!!!!!!

    Ξαναψηφίστε τον Μαζί με τον ΚΟΥΛΗ και θα τα κάνουν Χειρότερα !!!!!

  • Εννοείται πως η Κοζάνη είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδος ακόμα και με τα χωριά να τη συγκρίνεις πάλι η χειρότερη θα είναι. Μαύρα χάλια συγκεκριμένα δεν υπάρχει χειρότερη πόλη στην Ελλάδα από την Κοζάνη συγχαρητήρια σε αυτό που έγραψες το άρθρο…

  • Αγαπητοί Σιούρδοι. Το ότι σας θεωρούν πόλη, είναι και μια μεγάλη επιτυχία και να είστε ευχαριστημένοι. Το ότι επίσης είστε στην πενηντάδα, επίσης είναι μεγάλη επιτυχία ή είχατε κάποιο βύσμα στο vice.. Τάχα δεν σας αρέσει κιόλας. Ρε πάτε καλά; μπας και συγκρίνετε την Κοζάνη με την Κέρκυρα, το Ναύπλιο , τα Χανιά και τις άλλες πόλεις; Σε τι ακριβώς…;;; Στις πλατείες ή τους δρόμους; χαχαχαχαχ.. Γι’ αυτό σας λέω… Συνέλθετε. Μια χαρά είστε εκεί. Και το χρωστάτε βέβαια στα μπρε μπρε μπρε.

  • Όσο υπάρχουν τα εργοστάσια η Κοζάνη είναι σημαντική! Δε μιλάω για ομορφιά…ουπσ..μήπως κλείσανε αυτά?

  • Κακάσχημη πόλη, σπασμένοι δρόμοι, χωρίς ήλιο, χωρίς δέντρα, μέσα στην αυθαιρεσία και την κακογουστια.
    Διώχνει και τους ξένους και τους ντόπιους.

    50 χρόνια πίσω τουλάχιστον!!
    Όπου φύγει -φυγει!

  • Από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω συναντήσει είναι οι Κοζανίτες και οι Πόντιοι και τα πέριξ φυσικά. Τις πόλεις τις κάνουν οι άνθρωποι και γι’αυτό και δεν θα αλλάξει ποτέ. Η δε τοπική αυτοδιοίκηση και οι μικροπολιτικες της, έχουν καταστρέψει όλη τη χώρα. Εχοντας ταξιδέψει και ζήσει εκτός αυτής της μικρής, νοσηρής πόλης, η τελευταία θέση της ανήκει πανηγυρικά!

  • Από τα σχόλια καταλαβαίνω, ότι οι Κοζανίτες δεν ταξιδεύουν πολύ. Δυστυχώς η Κοζάνη είναι από τις χειρότερες πόλεις της Ελλάδας. Πάντως ο συνεπιβάτης που έχει κλειστά τα μάτια, αισθάνεται ότι η Κοζάνη έχει θάλασσα, λόγω των … καλών δρόμων.

  • Καλά τα σχόλια με έκαναν και γέλασα …επιτέλους!Έπρεπε να το πει η Vice για ν το μάθουμε; Κοινό μυστικό ήταν πάντα.Αλλά τελευταία εχει πρασινίσει κάτι ει ν αι κι αυτό.

  • Και λίγα λέει το vice
    Ανυδρη. Ανηφορικη. Χωρίς πεζοδρόμια.
    Φιλόξενοι οι Σουρδοι…
    Λιωνωωω
    όχι 48
    Στην 148 έπρεπε να πάει με 100 θέσεις κενές και τεράστια απόσταση από τον προτελευταιο

  • Η Κατερίνη δεν ανοίκει στις πόλεις της Ελλάδας;;
    Και μιλάμε για ένα προορισμό που μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα…

  • Ναι και η Αθήνα στο νουμερο 5.Εχει λέει πολλες ομορφιες.. Ότι πεις φίλε ότι πιειις!! 😅
    Εντάξει δε λεω.. Δεν είμαστε και Καβάλα ή Χανιά… Αλλά ο τυπος ειναι πληρωμενος… Δεν παιζει.να λέει τόσες ανακρίβειες Γι; όλες τις πολεις..

  • Πολλές πόλεις της Μακεδονίας έχουν άσχημο πυρήνα αλλά όμορφα περίχωρα φορείς πολιτισμού αρχοντικά φυσικό κάλος και επίσης χρειάζονται αγάπη από τους κατοίκους τους. Ιδιαίτερα αυτές που έχουν υποστεί πολλά στην νεώτερη ιστορία τους. Η σύγκριση με την νησιωτική Ελλάδα είναι ατυχής όπως και με την Νότια.. Άλλα μεγέθη. μη συγκρίσιμα. Όσο για την Κοζάνη είναι ορεινή. Εγώ ζω στη Θεσσαλονίκη αλλά δουλεύω στην Κατερίνη. Πολλά πράγματα της πόλης εκεί είναι άσχημα γιατί είναι καινούρια επίπεδη πόλη

  • Είμαι από Κοζάνη αλλά μένω Κιλκίς.Πιστευω ότι είναι από τις 2 πόιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας.Παρολο αυτά το Κιλκίς είναι στο κέντρο της Μακεδονίας και οι επιλογές πολλές και διάφορες.Τωρα όσο για την Κοζάνη ψάχνω να βρω κάτι όμορφο και δεν μπορώ.Πεζοδρομος 60 μέτρα λες και είναι χωριό 1000 κατοίκων.Τωρα αν μιλήσω για τον Νόμο Κοζάνης θα βρω μονο μια όμορφη μα εντελώς εντελώς αναξιοποίητη λίμνη Πολυφύτου.

    • Είναι τόσα πολλά στα περίχωρα όπως λες που θα μου πάρει ώρες να σου τα πω, απορώ πραγματικά που πήγαινες όταν ζούσες εδώ, ένα παράδειγμα στα γρήγορα πολύ κοντά στην λίμνη που ανέφερες είναι το Βελβεντό που αν το ψάξεις καλά θα βρεις εικόνες με καταρράχτες απίστευτης ομορφιάς, Πραγματικά νομίζω ότι όλοι όσοι σχολιάζουν εδω ξέρουν μόνο το στενό με τα καφέ. Κρίμα.

  • Στα αμελετητα μας τι λέει το vice…Και αμα δεν γουστάρουν πάλι στα αμελετητα μας.Και πείτε στο vice ότι τους γράφουμε στα αμελετητα μας γιατί έχει πολύ χώρο.

  • Φήμες λένε ότι οι Κοζανίτες γελάνε καμιά φορά.
    Πέρασα μια φορά από εκεί. Πιστεύω ήταν αρκετή. Συνέχισα το ταξίδι μου και γλύτωσα στο τσακ την κατάθλιψη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.