kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης σχολιάζει την κριτική που δέχτηκε για το θέμα του αγιασμού αλλά και γενικότερα στο θέμα της διαχείρισης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων (Βίντεο)

10 Ιουνίου 2023
08:49

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης σχολιάζει την κριτική που δέχτηκε για το θέμα του αγιασμού αλλά και γενικότερα στο θέμα της διαχείρισης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων.

35 σχόλια

  • Ευτυχως η γεφυρα θα μεινει ανοιχτη εως τον Οκτώβριο…ως τοτε κανενα προβλημα. Έτσι δεν ειναι Γεωργιε?

  • Η κριτική ξεκινά όχι από αυτόν καθ’αυτόν τον αγιασμό, αλλά από την κωλυσιεργία. Από το γεγονός ότι ενώ το πρόβλημα ήταν οφθαλμοφανές, επί 3 χρόνια δε φρόντισε να διασφαλισθούν επαρκείς εναλλακτικές διαδρομές για την αναγκαστική διακοπή κυκλοφορίας σε περίπτωση επισκευών. Όσο για το ότι είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με το πρόβλημα, η απάντηση είναι : μα για αυτό επιλέχθηκες, για να ασχοληθείς με τα προβλήματα του τόπου. Τους προηγούμενους που δεν ασχολήθηκαν τους στείλαμε σπίτι τους.

  • Η αλαζονεια τελικα των δεξιουληδων δεν εχει τελειωμο…
    ο γιωργακης των κηπων τωρα παριστανει παλι τον σωτηρα που θυμηθηκε να καταπιαστει με την γεφυρα μισο χρονο πριν τις εκλογες και πανηγυριζει ο κυριος τιποτα και τα τρολακια του οτι εκαναν κατι το σπουδαιο. Το αυτονοητο που θα επρεπε να εχει γινει αυτοι το κανουν ως κατι σπουδαιο.

    Εννοια σου και ερχεται η δικη σου ωρα…σε λιγους μηνες
    μπορει το συνονθυλευμα σας να μην καταφεραμε να πεσει και θα το φορτωθουμε αλλα 4 χρονια (ελπιζουμε πολυ λιγοτερο βεβαια) αλλα εσενα Γιωρικα να σαι σιγουρος οτι θα σε στειλουμε να ταιζεις τις κοτουλες στους κηπακους τον Οκτωβρη και δε θα ξαναδεις περιφερεια ουτε με το κυαλι!

        • Ειπε κατι ουσιωδες μηπως ο περιφερειαρχης σας και δεν το καταλαβα? Γιατι 3 λεπτα ειδα να λεει αρες μαρες κουκουναρες και νομιζει οτι με ευχολογια και αγιασμους οτι ελυσε το προβλημα της γεφυρας αυτο που προυπηρχε και το ηξεραν ολοι αλλα μολις ειδε τα σκουρα και πιασαμε τελικη ευθεια για τις εκλογες θυμηθηκε να ασχοληθει.

          Τα προβληματα δεν λυνονται με αγιασμους μεγαλε και να παρακαλατε μην γινει τιποτα χειροτερο μεχρι τον Οκτωβρη γιατι τοτε μαυρο φιδι και κολοβο που σας εφαγε γιατι με σας που μπλεξαμε εχουμε βαρεθει να κλαιμε ανθρωπους μονιμως.

          • Απελπισμένε ! Έτσι μπερδεμένος που είσαι που να βρεις τη χαρά !

  • Το σοκ της ήτας σου θα είναι τεράστιο. Δεν εχεις πάρει μυρωδιά τι οπισθοδρομηση εχεις φέρει στην Δυτική Μακεδονία με τις ανοησίες σου και την ξερολίαση σου. Μάζεψες πέντε τενεκέδες τριγύρω σου να σε χειροκροτούν και νομίζεις όλος ο κόσμος σκέφτεται το ίδιο.

    Πες μας και ποσο καταπονηθηκε η γεφυρα που την εκλεισες με φαναρια και μαζευοταν ολο το βάρος μαζί. Δεν σε σώζουν οι αγιασμοί και τα παραμυθια Γιώργο. Ο δράκος ψόφησε.

  • Πόσο έμεινε ακόμη????
    Περίπου 3.5 μήνες…
    Αντε θα κάνουμε υπομονή να σε υποστούμε ως τότε

    Πρέπει να έρθει αλλαγή εδώ και τώρα φτάνει πια η κοροϊδία του Γιωργάκη….

    • Ενοχλήθηκες από τον αγιασμό ; Σαν και μένα : Και εγώ τραγουδώ ” θεέ τραβήξου από μπροστά μας σκιάχτρο του νου και της ψυχής !

  • Ψηφίζουμε τώρα ΚΟΥΛΗ και μετά ΓΕΩΡΓΑΚΗ και ΜΑΛΟΥΤΑ δαγκωτό για να συμπληρωθεί το τρίο !!!!!!!!

    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της πάρτης ΜΑΣ

  • Αυτος ειναι περιφερειαρχης με πανανθρωπινες αξιες.Δινει λυσεις τοσο στα μικρα οσο και στα μεγαλα προβληματα του τοπου.Ποιος γνωριζε τι θα πει υδρογονο;

  • Κάποιοι έχουν ως στόχο την χειραγώγηση των πολιτών στις εκλογές με την ‘’εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος τους’’
    Τι κρίμα που δεν κατάλαβαν την τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την Θεία Δίκη;
    Και έπεται η συνέχεια…

  • Έχετε σκάσει από τη κακιά σας ορισμένοι με τον Κ.Κατανα…

    Επειδή χωρίς ακόμη να παρουσιάσει ψηφοδέλτιο σας πάει τρένο…

    Φαντάσου τι θα γίνει…

    Ορισμένοι θα παθετε εγκεφαλικά…

    • ΚΑΤΑΝΑΣ γελάνε και οι πέτρες θες να γίνεις και περιφερειάρχης μία φορά σου βάλαμε βουλευτή και έπλυνα στο βουλευτικό αυτοκίνητο στο 1 ευρώ χαχαχα για οικονομοια

  • Προχτές έγινε η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής ΝΔ. Ήθελα να μάθω τι έχουν να πουν για τα στελεχη τους, τους προέδρους που τρέχουν πίσω από τον Ελευθερίου ο οποίος τρέχει για ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων της ΝΔ θα ήθελα να ξέρω πως το εξηγούν.

  • Μην ξεχάσεις κε Κασαπίδη όταν επιτραπεί η κυκλοφορία πεζών και φορτηγών να ξανακάνεις αγιασμό γιατί οι ευχές δεν θα πιάσουν, άρε φούρκα που σε χρειάζεται .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.