kozan.gr: «Παίξε, γέλασε και μάθε για το περιβάλλον» ήταν το σύνθημα της φετινής Γιορτής Περιβάλλοντος, που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης το πρωί της Κυριακής 11/6 στην κεντρική πλατεία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

11 Ιουνίου 2023
12:24

«Παίξε, γέλασε και μάθε για το περιβάλλον» ήταν το σύνθημα της φετινής Γιορτής Περιβάλλοντος, που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης, το πρωί, της Κυριακής 11 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Η γιορτή περιλάμβανε μια σειρά περιβαλλοντικών δράσεων με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες, για τους μικρούς μας φίλους. Στόχος ήταν να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη των καθημερινών συμπεριφορών απέναντι στο περιβάλλον και να επιλέξουν μια ορθή περιβαλλοντική στάση, που θα βελτιώσει αναμφίβολα την ποιότητα της ζωής όλων και της πόλης μας.

 

 

6 σχόλια

  • Τελικά τι περιβάλλον θέλετε αποφασίσατε εκεί στον δήμο; Θέλετε το πράσινο με δέντρα ή θέλετε τα φωτοβολταικα για τα οποία είστε υπέρμαχοι τόσο η τωρινή δημοτική αρχή όσο και η προηγούμενη. Αλλά καταφέρατε όλοι σας να ειμαστε η τελευταία πόλη ανάμεσα σε 48 πρωτευουσες νόμων αυτό τα λεει όλα, αλλά δεν βλέπω να σας ενδιαφέρει. Η τσέπη να γεμιζει και όλα καλά.

  • Με αφορμή το περιβάλλον όλοι οι πολίτες της Κοζάνης να γυρίσουμε σελίδα σε ένα νέο ελπιδοφόρο αυτοδιοικητικό περιβάλλον. Όλοι οι δημότες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης πρέπει με την ψήφο μας να τερματιστεί η δράση των ανθρώπων Μαλούτα-Μιχαηλίδη και της αυτοδιοικητικής τους συνοδείας στο δημοτικό γίνεσθαι του δήμου Κοζάνης.

  • Ακόμη μια πρωτοτυπία της διοργάνωσης. Η δωρεάν διανομή γλαστρών, να γίνεται με face control. Για τους αγνώστους τα φυτά προοριζόταν μόνο για παιδιά, ενώ για τους γνωστούς δεν ίσχυε το όριο ηλικίας. Εύγε!!

  • εκανε και την προπαγανδα του ο νεοταξιτης δημαρχος μαλουτας για την ουδετεροτητα του 2030!

    τι σχεση εχει τωρα η αγαπη για το περιβαλλον με τα αστυνομικα μετρα που θα εχουμε για την επιβολη της ουδετεροτητας μονο αυτο και στην ευρ. ενωση γνωριζουν!

    η ουδετεροτητα ειναι βιαιος περιορισμος για οσους δεν το γνωριζουν!!!
    ταζουν εκατομμυρια για να μπουμε στον γυψο!

  • Τα γλαστράκια μοιράστηκαν μετά τη βροχή, σε όποιον πήγαινε…Έτυχε να είμαι εκεί και να πάρω χωρίς face control!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.