Το παράπονο κι η απογοήτευση αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Απορώ στο σπίτι του ο καθένας έτσι λειτουργεί; “

11 Ιουνίου 2023
17:12

Ένα δείγμα πολιτισμού προς όλους τους ασυνείδητους. Στην έξοδο από μεγάλο Σούπερ Μάρκετ έχει δημιουργηθεί σκουπιδότοπος από τα (χαρτάκια εξόδου) και τις ζελατίνες περιτυλίγματος της κάθε συσκευασίας. Παρόλες τις προσπάθειες που κάνουν οι υπεύθυνοι στην καθαριότητα του δήμου μας να κρατήσουν την πόλη καθαρή δεν προλαβαίνουν γιατί οι απολίτιστοι είναι πιο πολλοί. Αν όλοι πετάμε ότι δεν μας χρειάζεται σε λίγο δεν θα μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα θα μας φάνε οι κατσαρίδες και τα σκουλήκια.  Επιτέλους να λειτουργήσουν οι νόμοι σε αυτό το το κράτος και να πέφτει και κάνα πρόστιμο μπας και γίνουμε άνθρωποι με αρχές. Απορώ στο σπίτι του ο καθένας έτσι λειτουργεί;

11 σχόλια

  • Καθαριζω σκουπιδια απο καποιον δρομο στην πτολεμαιδα μπροστα αποντο οικοπεδονμου την ωρα που οδηγος απο διερχομενο αμαξι με κοιταζει στα ματια και πεταει τον καφε του απο το παραθυρο αταρχος.

  • Αυτό δεν είναι τίποτε, όταν πας σε τουαλέτα καταστήματος και βλέπεις όλα τα ούρα έξω από την λεκάνη;
    Πιθανόν και στα σπίτια τους το ίδιο κάνουν.

  • Μα και αυτα μαζι με τις λακκουβες τον ανυπαρκτο νυχτερινο φωτισμο των δρομων(ακομη και του κεντρικοτερου δρομου της Κοζανης,την οδο Βενιζελου) και τοσα αλλα μας βαζουν στην τελευταια πολη της Ελλαδας.Θα μου πεις εμεις το ξεραμε επρεπε να μας τον πουν αλλοι και μαλιστα δημοσιευμενο;ισως για καλο μας μηπως και ψηφισουμε καποιον καλυτερο δημαρχο.

  • ΚΑΛΑ,ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ;ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν`ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ(ΔΗΛ.ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ)ΑΦΟΥ Η ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ;

  • Οι Εικόνες εγκατάληψης και απάθειας είναι αυτές που προωθεί η σημερινή δημοτική αρχή του Μούτου. Αν δεν σας αρέσει, να πάτε αλλού.
    Ο Μούτος με τους συνεργάτες του θα φέρουν την διάλυση όπως επιθυμούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.