Χρυσό βραβείο στα “Helth & Safety Awards -2023” απέσπασε η εταιρία τεχνοβλαστός (spinoff) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας INNORA

12 Ιουνίου 2023
09:47

 

Το χρυσό βραβείο στα Health & Safety Awards – 2023”, απέσπασε η εταιρία τεχνοβλαστός (spinoff) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας INNORA για το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης τεχνικών συντήρησης αυτοκινήτων και οδηγών τεχνικής βοήθειας στην αναγνώριση κινδύνων των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, που υλοποιείται σε συνεργασία με RMS ΕΞΥΠΠ και την Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκίνητων και Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ).

Η INNORA, με επικεφαλής τoυς Αν. Καθηγητές Δημήτρη Τσιαμήτρο και Δημήτρη Στημονιάρη, ήταν η μόνη εταιρία spinoff που συναγωνιζόμενη με εταιρίες κολοσσούς βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από την BOUSSIAS Events με την αιγίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ για την ανάδειξη των πρωτοβουλιών που συμβάλουν στην Υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας καθώς και όσων καινοτομούν και επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στον εργαζόμενο. Τις υποψηφιότητες στα Health & Safety Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρίες της αγοράς

Η spinoff INNORA του ΠΔΜ προσφέρει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας στα ηλεκτρικά δίκτυα, στα δίκτυα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων και σε μονάδες ανανεώσιμων πηγών και αποθήκευσης ενέργειας. Μέσω της εμπορικής αξιοποίησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων η INNORA συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του νέου επιχειρηματικού και ενεργειακού περιβάλλοντος στη Δυτική Μακεδονίας με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση.

 

cof

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.