TANGRAM (Κοζάνη): Πανελλαδικές 2023 -Επόμενη στάση: Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

12 Ιουνίου 2023
10:51
Κανένα σχόλιο

Και φτάνει σιγά σιγά η ώρα όπου εσύ που πήρες μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023 θα κληθείς να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό δελτίο, κρίσιμη κίνηση για τη δικαίωση τόσο των δικών σου κόπων όσο και ολόκληρης της οικογένειάς σου! Πώς όμως μπορεί να συμπληρώσει κανείς σωστά το μηχανογραφικό του;

ΕΒΕ, Προτιμήσεις, Επαγγελματικά δικαιώματα, Προοπτικές, Αγορά Εργασίας, Προγράμματα Σπουδών, Επαγγελματικές διέξοδοι, Δυνατότητες μετεγγραφών…

Πολυσύνθετη διαδικασία η συμπλήρωση του μηχανογραφικού…

Η επαγγελματική μου εμπειρία, αλλά ίσως και η εμπειρία των γονιών σου, μας δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που ενώ έγραψαν καλά, ένα κακό μηχανογραφικό όμως τους στοίχισε. Από την άλλη υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που εάν και δεν έγραψαν τόσο καλά όσο ήλπιζαν, ένα καλό μηχανογραφικό τους οδήγησε σε τμήμα που καλύπτει ολόκληρο ή μεγάλο μέρος των προσδοκιών τους. Μην αφήνεις τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού στην τύχη, μην θεωρήσεις ότι η προσπάθειά σου τελείωσε με την ολοκλήρωση των 4 μαθημάτων. Αυτό που σίγουρα κάνει η διαφορά είναι η συμπλήρωση ενός καλού μηχανογραφικού.

Γιατί η συμπλήρωση του μηχανογραφικού σηματοδοτεί το τελευταίο κρίσιμο στάδιο της διαδικασίας που θα σου επιτρέψει να εισαχθείς σε μία σχολή της αρεσκείας σου και να δημιουργήσεις τη δική σου επαγγελματική προοπτική!

Μαρία Μπιλιώνη

Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

TANGRAM, 2461306803

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.