Χάντμπολ: Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ στο EHF European League

12 Ιουνίου 2023
11:41

Στην Κοζάνη «μεταφέρεται» η έδρα της γυναικείας ομάδας  Χάντμπολ του ΠΑΟΚ mateco,  για τους αγώνες του EHF European League, από την επόμενη σεζόν.

 Έπειτα από τη συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα και του προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, Ζήση Μάρα, με τον διοικητικό υπεύθυνο των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, συμφωνήθηκε ο Δικέφαλος να δώσει τους σημαντικούς αγώνες της Ευρώπης στο Κλειστό Γήπεδο Λευκόβρυσης.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με τη φιλοξενία της πόλης στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης. Η ομάδα αναμένει τη δυναμική στήριξη του κόσμου της Κοζάνης,  μίας πόλης η οποία έχει έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο.

3 σχόλια

  • Καλές οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις αλλά δεν λένε τίποτα.
    Μην μας πείτε όμως ότι με τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής και ιδίως του ΟΑΠΝ έγινε η επιλογή της έδρας και όχι ότι αυτή η επιλογή δεν ήταν του Σωματειου

  • Καλές οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις αλλά δεν λένε τίποτα.
    Μην μας πείτε όμως ότι με τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής και ιδίως του ΟΑΠΝ έγινε η επιλογή της έδρας και όχι ότι αυτή η επιλογή δεν ήταν του Σωματειου, γιατί ο ΟΑΠΝ καθευδει

  • Καλές οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις αλλά δεν λένε τίποτα επί της ουσιας
    Μην μας πείτε όμως γιατί θα εκπλαγουμε ότι με ενέργειες της Δημοτικής αρχής και ιδίως του ΟΑΠΝ έγινε η επιλογή της έδρας και όχι ότι αυτή η επιλογή δεν ήταν του Σωματειου, γιατί ο ΟΑΠΝ καθευδει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.