Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης, διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση στο Δήμο Εορδαίας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 19:30  στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

12 Ιουνίου 2023
11:48

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης, διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση στο Δήμο Εορδαίας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 19:30  στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ.

Καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Συνεχίζουμε για τη μεγάλη νίκη της 25ης Ιουνίου!

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!

9 σχόλια

  • Πρόσκληση:
    Σε τι μας καλούν
    τι να μας πουν
    Όσοι σκέφτεστε να παρευρεθείτε αυτομάτως δηλώνετε την στήριξή σας που σημαίνει πως συμφωνείτε να σας επιβάλουν το οτιδήποτε,βάζετε την δικά σας συμφέροντα έναντι των παιδιών σας. Διότι εσείς ίσως έχετε εξυπηρετηθεί και έχετε υποχρέωση στο να τους στηρίζετε όμως η δική σας γενιά η παλαιά θα φύγετε είστε ευχαριστημένοι για το τι πρόκειται να αφήσετε πίσω για τον μέλλον των παιδιών και των εγγονών σας.Αν αρρωστήσουν τα παιδιά σας και δεν προλάβει το ασθενοφόρο. Αν η κόρη σας μείνει έγκυος και δεν προλάβει το ασθενοφόρο. Η επιβίωση του ανθρώπου στηρίζεται στην παραγωγή αγαθών και όχι φωτοβολταϊκών.Περιμένω όχι γεωπόνο αλλά περιβαλλοντολόγο να κάνει εκτίμηση την κατάστασης και πως επηρεάζει την παραγωγή τα φωτοβολταϊκά. ας πάψουμε να είμαστε θεατές στην πρόοδο των άλλων χωρών.Οι Έλληνες του εξωτερικού να έρθουν στην πατρίδα!Επιχειρηματίες αν μπορούν να επενδύσουν στην δημιουργία βιοτεχνιών ,στήριξη των ελληνικών προϊόντων. έχουμε γη,γη ελληνική μυαλά που μπορούν να το στηρίξουν. Για την ΕΡΤ γιατί να υπάρχουν 3 κανάλια δύο φτάνουν ότι δείχνει το ΕΡΤ1 δείχνει και το ΕΡΤnews επίσης το Eρτ2 ποιος είναι ο ρόλος γιατί να επιβαρυνόμαστε για αυτό το κόστος ας ελλατωθούν οι ενημερωτικές εκπομπές με δυο παρουσιαστές

      • Παντως απο σας ενα ακροδεξιο συνονθυλευμα με τα φεσια στις τραπεζες να εχουν φτασει στο θεο δεν περιμενουμε τιποτα απολυτως η μαλλον λαθος…περιμενουμε αλλα μονο τα χειροτερα!

  • “Τι να πείτε, τι;
    Τι να τραγουδήσετε;”
    Στα νησιά πήρατε 49% και ούτε ασθενοφόρα,ούτε
    γιατροί.
    Τώρα;άιντε για 51% και ούτε καρότσες αγροτικων
    δε θ αφήσετε.
    Σφαξε με Αγαμ ν αγιασω!
    400 χρονια τουρκοκρατιας λογικέ λαέ, δε σε φτασανε!
    Το σύνδρομο του χατζηαβατη κι όχι της Στοκχολμης.

  • Ελα παρε παρε παρε κοσμο σανος σε τιμη ευκαιριας αχαχαχαχα
    να μαζευτειτε να πατε να ακουσετε αυτα τα μπουμπουκια

  • Θα μιλήσουν για την απολιγνιτοποίηση, για την ανεργία που προέκυψε, για τα υπερκέρδη των ιδιωτικών εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Θα πουν για το Μποδοσάκειο
    και την προσπάθεια που κάνουν να το κλείσουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.