Θέμης Μουμουλίδης για Κώστα Μπακογιάννη: “Η δύναμη της μακέτας – Α, ρε τυχερό σόι σε τι εποχή θαυμάτων μεγαλουργείς!”

12 Ιουνίου 2023
16:09
Σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Θ. Μουμουλίδης, γράφει για τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα  Μπακογιάννη: “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ! Πάντως, αν επανεκλεγει ο κ. Μπακογιάννης , πράγμα πολύ πιθανό στην εποχή μας , θα είναι ο πρώτος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( παγκοσμιως) που επανεκλέγεται μόνο με ανάρτηση ωραίων μακετών! Μακετες παντού λοιπόν, ο νεος τροπος «πολιτευεσθαι» αφού ως φαίνεται , ως κοινωνία ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ πλέον ως θιασώτες της εικονικής πραγματικότητας! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Που δεν παράγει «ούτε σκιά» κυκλοφορεί παντού με τον αέρα του νικητή! Να δείτε που θα επανεκλέγει! Α, ρε τυχερό σόι σε τι εποχή θαυμάτων μεγαλουργείς!

19 σχόλια

  • Παντως καποιοι στη θασσαλονικη εγκαινιαζαν το μετρο με χαρτινα ταμεια και αφρολεξ σκηνικα,αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιοι ηταν!!!!!

    • Γεια σου τρολ δεξιοβολεμενο τι χαμπαρια?
      Τωρα υπερασπιζομαστε και τον Κωστακη με τους μεγαλους περιπατους που φεσωσε το ελληνικο δημοσιο στον ιδιο δρομο που ακολουθει και ο θειος του ε?
      Καλα θα παει αυτο μη δει μπαταχτση και ψευτη το Σουρδισταν αμεσως να τον στηριξει αχαχαχαχαχα

      • ξέρεις γιατί φτάσατε στο 20% και θα συνεχίσετε την ελεύθερη πτωση; Γιατί έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Βλέπετε λαθη μονο των άλλων ενώ τα δικά σας που είναι μεγαλύτερα και χειρότερα δεν τα βλέπετε.

      • Ρε συριζοτρολ εσυ δεν εισαι με τις φοβερες προβλεψεις οτι ο φιλος σου ο τσιπροκιο θα κερδισει τις εκλογες και οτι ο μητσοτακης τελειωνει? Τωρα εφαγες στο κεφαλι 20 μοναδες διαφορα και εισαι αλα λογια να αγαπιομαστε!!! Δεν πειραζει εχει πιο κατω για το τσιριζα το 15% στις 25/6/23 ειναι κοντα!!!

    • οταν τα κλεισει τα υπολοιπα εργοστασια και το Κουλη οτι αφησε να φυτοζωει δηλαδη στην τετραετια που τον ειχαμε τοτε ισως να γινει!

  • Πες μας τώρα για τη δική σου μακέτα και το έργο που άφησες 5 χρόνια κυβερνητικός βουλευτής …
    https://kozan.gr/archives/150461

    Εδώ τα λες ο ίδιος
    https://youtu.be/honhaDUUWpo

    Εδώ έκανες και τρέιλερ
    https://youtu.be/GI0S_TRK7mk

    Να και η τρισδιάστατη μακέτα
    https://youtu.be/CNXJnQlxAII

  • Δεν με νοιάζει τι κάνουν στην Αθήνα… επί θητείας σας ως βουλευτής Κοζάνης μπορείτε κύριε Μουμουλήδη να μας πείτε ένα έργο σας στο νομό; Ή θα χαρακτηρίζατε με την ίδια λογική τον εαυτό σας βουλευτή των λέξεων… λέγατε για κάτι στούντιο κ.α.

    • πειτε μας εσυ δεξιουληδες με αυτους που βγαλατε 4 χρονια τι εργα ειδε ο νομος και η περιοχη μας γενικοτερα , εκτος απο παχιες λεξουλες και βαρυγδουπες δηλωσεις με δηθεν εξυπνα μετρα που στην πραξη αποδειχτηκαν εξυπνα φιασκα , τι κανατε εσεις?
      Ειναι τυχαιο που επι των ημερων σας χαθηκε και η μια επιπλεον εδρα στο εκλογικο σωμα γιατι οι μισοι πεθαναν και οι υπολοιποι εφυγαν απο δω? Αυτο και μονο τα λεει ολα ποσοι αξιοι εισασταν κι εσεις. Καλο θα ηταν λοιπον να μην κουνατε το δαχτυλο στους αλλους οταν ειστε χειροτεροι.

      • Καταρχήν χωρις να γνωριζεις που ανικει ο αλλος τον χαρακτηριζεις…Είσαι ένας και απαντάς σε όλους με προχειρότητα. Είστε λιγοι και δουλευετε με βαρδιες; Πόσο είπαμε 20%; πολύ είναι για τέτοιες συμπεριφορές. Έχει και άλλο κατήφορο. Δεν σέβεστε την βούληση του Ελληνικού λαού και βρίζετε το υπόλοιπο 80% που σας απέρριψε. Κοιτάξτε επιτέλους στον καθρέπτη ή φοβαστε;

  • Να τωρα κοιταω τισ δικες σου μακετες με το μετρο θεσσαλονικησ και τα στούντιο Χόλιγουντ στην Πτολεμαιδα…..αααα και μια ερώτηση. Αλήθεια που βρίσκεσαι εχουμε καιρό να σε δουμε?. Ησουν καποτε βουλευτής Κοζανης?

  • Μακέτα το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ στον βοτανικό??? Έπεσαν οι υπογραφές!! Σε 2 χρόνια έχει γηπεδο ο ΠΑΟ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΤΕ 20% Κ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΏΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 25/6/2023 κατω από 20%.

    • Οτι να ναι! Εμ δεν εχετε ιδεα απο πολιτικη εμ γραφετε και αρες μαρες κουκουναρες και στο θολομενο σας μυαλο νομιζετε οτι εχετε και δικιο. Αντε μεινε εκει με το Σκαι τον αντικειμενικο και τα υπολοιπα παιδακια του αντι-συριζα μετωπου να σε ταιζουν σανο. Εμεις σηκωνουμε τα χερια ψηλα ετσι κι αλλιως οτι και να πουμε εσυ θα συνεχιζεις να υποστηριζεις τις ….ανοησιες που σου εμαθαν.

  • Βλέπουμε τά έργα τής τετραετίας πού πέρασε στην Κοζάνη καί Πτολεμαΐδα καί τρίβουμε τά μάτια μας για νά ξυπνήσουμε.

    • Εγώ πάντως καμαρώνω για τα έργα που άφησε ο ένας και μοναδικός Αλέξης Πινόκιο, πέρα από το κινηματογραφικό στούντιο.
      Μα καλά, δεν είδες τον λιμένα ξηράς; Δεν είδες τους επενδυτές από το Λαιμό; Δεν είδες το κινέζικο εργοστάσιο κατασκευής μετρητών ΔΕΗ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.